07 oktober 2017

Skjut hela bunten!


Nancy Sinatra, Franks dotter, anser att miljontals NRA-medlemmar i Amerika bör skjutas.
Hon klappade tydligen ihop mentalt efter den fasansfulla massakern i Las Vegas och tog till Twitter för att ge utlopp för sin ilska. 
Hon tog senare bort sin Tweet : “NRA:s  mordiska medlemmar bör ställas inför en exekutionspluton"

Självklart måste man undra vad Frank Sinatras äldsta dotter faktiskt menade med sin uppmaning att döda oskyldiga amerikaner, men det är möjligt att hon faktiskt är så rädd att hon tror att NRAs anhängare är ansvariga för skjutandet i Las Vegas

Med andra ord - hon är galen

Det har noterats tidigare att Nancy Sinatra är en stor Vänster-aktivist vad gäller vapenkontroll och hon hävdar att hon vill ha reform där ”sunt förnuft” råder,  samtidigt som hon bokstavligen uppmanar till att skjuta människor.

Hennes uppenbara raseri gällde inte bara miljoner NRA-medlemmar. Hon hävdade också att president Trump själv på något sätt var ansvarig för attacken.
När människor som Sinatra går i spetsen för “strängare vapenlagar”  är det inte konstigt att det möter motstånd, trots att hela gammal-media har drivit frågan i flera år.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Frankie Boy hade nog ett och annat vapen i sitt hem. Lee Hazlewood, som skrev flera av Nancy Sinatras hits, deltog i Koreakriget. Fast han kanske hade fittmössa och tafsarmband i stället för vapen ...

Hur som helst så var det tråkigt att en av sextiotalets coolaste sångerskor visade sig vara vänsterfanatiker.

https://www.youtube.com/watch?v=rnkuRQ8tjIE

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.