27 oktober 2017

Soros och Xi Jinping


Oberoende, Självständighet, Nationalism… Dessa ideal är motsatsen till globaliseringen,  One World Order,  öppna gränser, den socialistiska agendan, som drivs av Soros / Rothschild-gruppen.

BREXIT. Katalonien. Sydossetien, Krim. … Norra Italiens två rikaste regioner, Veneto och Lombardiet, röstar inte på utträde utan på mer lokal kontroll av skatteintäkterna, där de bidrar med det mesta för hela landet.

Det finns likheter och skillnader, men det övergripande temat är att man vill bort från en centraliserad  kommunistisk kontroll och få mer självständighet.

Ryssland har en intressant huvudrollsroll i det här spelet.  Putin har visat sig vara en motståndare till OneWorldOrder-gruppens stora inflytande.  Medan Trump har sitt träsk i Washington har Putins träsk följt Soros tentakler över hela Europa, Sydamerika och Afrika.
Han lämnar USA till Trump, men verkar sikta på ett större område själv.  Eller så arbetar Trump och Putin kanske tillsammans för att undergräva denna kupp?

Att släppa Bannon fri från Washington var nog ganska bra. Medan Macron gör bort sig,  Trudeau gnäller,  Maduro hotar med krig,  Brasiliens Temer står inför anklagelser om korruption och Merkel viftar med ett arrogant pekfinger,  verkar det som globalisering-och dominans-ansträngningarna faller på eget grepp. Oljedominansen i Mellanöstern minskar också och därmed deras möjlighet att köpa vapen.

Kina har mestadels lyckats hålla sig borta från rubrikerna.
Vad hände med konflikten i Sydkinesiska havet? Hissade Kina en vit flagga och böjde sig för de europeiska och amerikanska kraven?
Det tror jag inte.  Kina kommer att göra som de vill och bryr sig nog inte om krav eller mobbning.

I februari 2016 var Soros redo att sabotera Kinas ekonomi och lappa till Xi men i december 2016 ändrade han sig fullständigt och meddelade att Kina skulle bli Leader of The New World Order och sade att det skulle vara "precis som Förenta staterna skulle ha antagit Order genom samstämmighet  i Washington".
Att installera Kina som ledare skulle vara det enda sättet för Kina att överväga att anta en global regering, och eftersom de redan har kommunistiskt styre, blir det enklare att införa den nya världsordningen.

Kina har inte mycket till armé - i storleksordningen den sextonde i världen -  med ungefär 300.000 aktiv personal och 4,8 miljoner “lämpliga för militärtjänst".
Xi lyckats förbättra landets ekonomi under de senaste fem åren, men de har ett stort problem - nämligen vatten.
Deras stålindustri använder 12 miljarder gallons vatten per år.  Kärnkraftverk använder 8 gånger mer vatten än gaskraftverk och 4% mer än kol.
Ren energi kostar.  Kol är deras främsta energikälla med vattenkraft på andra plats och båda kräver massiva mängder vatten.

Kina har mycket att tänka på inför framtiden och att erövra andra länder och utvecklas till en ny global ledare  kan vara lite svårare vid denna punkt i dagordning.  Kina har dock visat sig envis, om än långsam,  och nu när Xi valts till en andra omgång, var hans tal till journalister fylld med insinuationer; "En ny era har uppstått, viktiga vägval ligger framför oss,  ett  löfte om att vi ska “öppna" oss vidare för världen och bygga ett globalt samhälle med en gemensam framtid."


1 Kommentarer:

robban sa...

har alltid funnits en kines bland nwo nissarna och haft högre rang än klanen rothchild men de är bättre på att hålla sig i skuggorna

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.