14 oktober 2017

Var är Jesus Campos?


 Mandalay Bays säkerhetsvakt Jesus Campos, som sköts i benet av Stephen Paddock,  var bokad för fem intervjuer  om den fruktansvärda händelsen på torsdagskvällen ,  men han rapporterades “försvunnen” när det var dags att genomföra intervjuerna.
Även tidigt fredag morgon var det inte klart var han var.

Inte mycket är känt om Campos.  Få bilder har dykt upp och inga detaljer, fast han är en av de centrala figurerna i händelsen.
Var han en illegal invandrare? Var han i maskopi med Paddock?

I den senaste tidslinjen från polisen, som meddelades på måndagen, sa Clark County Sheriff Joe Lombardo att Paddock avfyrade omkring 200 kulor från sitt rum och startade klockan 9:59 den 1 oktober - då Campos träffades - och öppna sedan eld mot publiken sex minuter senare.

Polisen hade tidigare sagt det motsatta - att Campos träffades efter att Paddock började skjuta ut genom fönstret.

Det har gått nästan två veckor och myndigheterna har ännu inte avslöja ett motiv för Paddocks attack, som lämnade 58 döda.


6 Kommentarer:

robban sa...

nu har jag inte haft koll på allt som hänt men tucker pekar på en oreda som inte stämmer en hypotes kan ju vara att hotellets personal blåste skallen av han och stoppade det hela men fejkar ett självmord för att skydda sej själv på nåt vänster. fan trot. ska bli intressant att se vad de kommer fram till i slutändan

Berit sa...

Ann Coulter tror inte att Paddock tjänade sina pengar på att spela poker och videospel. Hon tror att han var vapenhandlare och hade satt upp butik på hotellet.

https://hotair.com/archives/2017/10/12/ann-coulter-anyone-believe-vegas-shooter-made-money-gambling/

Anonym sa...

Berit,
det bör finnas patronhylsor till alla skott och dessa finns på ett begränsat område och går att hitta av polisen. Således vet man hur många skott som avlossades: 200 enligt polisen. Men hur kan det då bli 58 döda och 527 skadade?
Jag brukar ofta titta på lösningen av mordfall på TV eftersom jag är intresserad av rättsmedicin. Och då vet man instinktivt att när den misstänkte börjar ändra sin historia - då har han inte rent mjöl i påsen. Då har han begått dådet eller skyddar någon annan som begått det. Det slår aldrig fel.
Polisen/FBI har inte rent mjöl i påsen och därför tvingas de ändra sin påhittade story gång på gång. De kommer att sjunka lägre och lägre i anseende hos folk. De kunde inte ens ta reda på när Paddock var incheckad (tog 8 dagar), de har inte gjort någon ljudanalys av skotten, med vilken man lätt kan finna ut hur många skyttar det funnits.
Hur man än vänder och vrider på detta så har polisen/FBI inte uppträtt professionellt.
/SB

Anonym sa...

Berit,
har nu läst länken om Ann Coulter. Hon är inte dum.
Motivet bakom detta dåd är att få till stånd en avväpning av den amerikanska befolkningen. Man har försökt vid flera tillfällen med false flag operations, Sandy Hook, Spokane i Washington, Boston Marathon etc., etc. men detta har uppenbarligen inte räckt. Man behöver något ännu mera spektakulärt, på samma sätt som man "behövde" 9/11 för att förmå det amerikanska folket att gå med på invasion av Irak och Afghanistan utan alltför stora protester.
Jag skall uttrycka det som Ann Coulter "i ett filmmanuskript skulle det bli så här": Nu har man en kille som säljer vapen illegalt på sitt hotellrum och som döljer detta genom att låtsas vara "gambler"och han är en återkommande gäst på detta och flera andra hotell, vilket FBI/CIA känner till.
FBI/CIA är inte som många tror hårt hållna organisationer där ledningen känner till och godkänner allt som pågår. Tvärtom - som CIA-agenten Fletcher Prouti påpekar i sin bok "Secret Team", den består av mängder av lösa grupper som kan starta och göra praktiskt taget vad de vill och de kan således vara styrda av hemliga maktcentra. Nyckelordet är, enligt Fletcher Prouti, "behöver presidenten veta detta?". Svarar man nej på den frågan så är det fritt fram för alla möjliga hemliga operationer.
Det finns hemliga maktcentra "behind the scenes" som vill störta president Trump. Ett stort hinder i vägen är det amerikanska folkets beväpning.
I mitt påstådda filmmanus utnyttjar således dessa hemliga maktgrupper det faktum att en illegal vapenförsäljare har stora lager av vapen på sitt rum, skjuter honom och startar hela kulspruteelden mot festivalen, sätter på honom handskarna, så att det ser ut som om han gjort det, städar upp, skriver lappar, räknar ut olika saker. Detta tar lite tid och eftersom gärningsmännen vet om att detta så dröjer de avsiktligt med att leta upp "gärningsmannen". Detta tog dock generande lång tid, 72 minuter, varför man får försöka göra lite damage control och ändra tidslinjer och berättelser.
Så ser mitt filmmanus ut och det slutar med att nystan härvas upp.
/SB

Anonym sa...

Berit,
jag tror att Ann Coulter löst gåtan. Om man påträffar 47 olika vapen hos en hotellgäst, så måste ju den första fråga som FBI bör ställa sig vara "rör detta sig om en illegal vapenförsäljare?". Uppenbarligen behöver man inte 47 tunga vapen om man är ensam gärningsman. Och dessutom: Ju fler vapen man släpar upp på rummet desto större är risken att bi upptäckt. Så vore han en ensam gärningsman som ingen kunde misstänka så skulle han med alla medel undvika att ta upp mera vapen än han behöver, eller hur?
Men FBI undviker nogsamt att ställa denna fråga: "Kan detta röra sig om en människa som säljer illegala vapen?" Och dessutom: man kan inte tjäna 5 miljoner dollar/år (40 miljoner kronor) på gambling. Man stänger av alla gamblers som tjänar så mycket pengar. Så detta rör sig säkert bara om penningtvätt. Och de undviker dessa frågor, som alla ärliga poliser skulle ställa sig, därför att då spricker bubblan om den ensamme gärningsmannen, som ingen kunde misstänka.
Det skall bli intressant att följa detta. Om man börjar ljuga så måste man fortsätta ljuga - och då trasslar man in sig.
Senast idag läste jag en artikel om att Jesus Campos inte har licens i Nevada för att vara säkerhetsvakt (detta är ett öppet register, som alla kan gå in och läsa på). Ett hotell med så mycket pengar i omlopp, som inte är noga med vilka de anställer som säkerhetsvakter. Det tror jag bara inte på. Allt faller sönder.
/SB

Anonym sa...

Berit,
"härvan nystas upp", skall det förstås vara.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.