15 november 2017

Barbie i hijab

Det är inte bara utbildningssystemet som tvingar på oss  islam. Även leksakstillverkare vill vara med och indoktrinera våra barn.

     Mattel (MAT), som tillverkar Barbie, tillkännagav i måndags att den senaste dockan i deras "Shero"-samling kommer att ha den olympiska fäktaren Ibtihaj Muhammad som förebild.  2016 blev Muhammad den första amerikanska att tävla i spelen, klädd i en hijab.

Här poserar Muhammad med en docka som representerar  den fientliga kult som har inspirerat över 32.000 dödliga terrorattacker sedan 11 september 2001:


Det är osannolikt att det är barns efterfrågan som gjort att man börjat tillverka denna docka.

Nästa steg är väl att man gör en Ken-docka med en trasa på huvudet och en skjorta ner till knäna, komplett med en piska för att hålla Ibtihaj Muhammad-dockan på plats.
P.C.-Ken finns redan i tre kroppstyper och sju nyanser.

Julklapps-idé kanske…OJ, vänta… jag glömde

2 Kommentarer:

gäster sa...

20,6 procent i Sverige. Cirka 2.080.000 människor i Sverige har icke-västerländsk bakgrund.

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10023884/206-procent-i-sverige/

Argus sa...

Jag har en känsla av att denna docka aldrig kommer att bli verklighet efter det att Matells försäljning floppat totalt i kommande julhandel mellan kusterna. Här finns tillfälle för någon konkurrent att tillverka ett halalfritt Barbie-alternativ. Halal har som bekant en frän eftersmak av jihad.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.