09 november 2017

“Dålig granne”


Ni  har förmodligen redan hört talas om vad som hände med senator Rand Paul ( son till Ron Paul) för några dagar sedan:
 En granne, som är narkosläkare, kom över på Pauls tomt och attackerade honom.  Rand Paul fick fem brutna revben tillsammans med andra skador. 
Grannen, Rene Boucher är en Trump-motståndare, men hans advokat säger att politik inte hade något att göra med överfallet.

Nyhetsrapporter försöker få oss att tro att Boucher motiverades av så triviala saker som att gräs blåste in på  hans gård samt  en “gränskonflikt” som involverar att Pauls söner kanske lekte på Bouchers tomt.

Oavsett vad som var sanning eller inte publicerade GQ en artikel som de kallade "Rand Paul verkar vara den värsta person man kan ha som granne.”.

Artikeln fortsatte att kritisera Rands libertarianska åsikter och hans stöd för privat egendom, utan att visa på någon husägarföreningsregel som han brutit emot.

Så… om Rand Paul är den värsta granne man kan ha …vad sägs om den granne som bryter revben på folk över ett tomt-argument?

I rättvisans namn var Boucher också kritiserad i artikeln, men poängen är: Vad tror ni skulle ha hänt om en Trump-supporter hade attackerat Nancy Pelosi? Skulle vi få läsa artiklar om vilken besvärlig granne hon är?

Man kan nästan tro att det finns en dubbelmoral.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.