02 november 2017

Det blir nog stökigt till helgen


Antifa och andra radikala vänstergrupper hotar att ge sig ut på gator och torg över hela USA denna helg för att kräva att Trump avsätts och de kommer inte att ge sig förrän ”Trump/ Pence-regimen" är "avlägsnad från makten". 
Många amerikaner befarar att det kommer att bli våldsamt och som vi kan se från web.sidan refusefscism.org  går Antifa offentligt ut och uppmanar till våld.  Department of Homeland Security  säger att Antifa har engagerat sig i inhemsk terrorism.  Samtidigt hävdar Media att om det blir våld kommer skulden att läggas på “Högergrupper”.

 Från refusefscism.org:

Vi kommer att samlas på gator och torg i städer över hela landet. Många tusen kommer att förklara att hela regimen är olaglig och att vi inte kommer att sluta förrän vårt enda krav är uppfylld: Denna mardröm måste sluta: Trump / Pence Regim måste avgå!

Vår protest måste växa dag efter dag och natt efter natt - tusentals kommer att bli till hundra tusen och sedan miljoner -  fast beslutna att avlägsna den allvarliga fara som Trump / Pence Regim ställer världen inför. 

 Här är en lista över de städer man tänker ge sig på i första hand:

Austin, Atlanta,  Boston, Chicago, Cincinnati, Cleveland, Honolulu, Indianapolis, Los Angeles, Minneapolis, New York City, Omak, Philadelphia, Pittsfield, Portland, Salem, San Francisco, Seattle,  Tucson.


New Black Panther Party har redan uppmanat anhängare att "bomba daghem för att döda barn" och "döda alla vita".  Det verkar som Antifa också vill trappa upp sitt agerade under den kommande veckan.  De säger att de är redo att ta till den "slutliga lösningen" när det gäller att utrota vita människor och kapitalism från samhället.

Det är ingen hemlighet att George Soros och hans "organisationer" spelar en framträdande roll för att skapa rasmotsättningar i Amerika och hålla dem vid liv .

Gateway Pundit rapporterar att en påstådd Antifa-ledare tweeted att han vill avrätta kapitalister och vita människor.:
"Vi känner till datumet. Kommer du att vara beredd den 4 november för en potentiell terrorattack?
"Jag kan inte vänta till den 4 november när miljontals supersoldater från Antifa kommer att halshugga alla vita föräldrar och småföretagare på torget"
- Tom Bloke (@ 21logician) 30 oktober 2017

Den ursprungliga tweeten är inte längre tillgänglig.  Men, Mr. Blokes tweet verkade gå hem hos många unga Antifa-medlemmar.

Dessa dårar tror faktiskt att Donald Trump är en modern version av Adolf Hitler, och därför anser de att användningen av våld är berättigad för att förhindra att en ny "nazistregimen" tar över Amerika.

Naturligtvis är det fullständigt nonsens och i sin iver att attackera konservativa blir Antifa faktiskt vad de säger att de hatar. Om någon kan karakteriseras som “brunskjortor” är det Antifa-busarna, som är villiga att använda våld mot dem som vågar protestera mot deras radikala vänster-agenda.
..

1 Kommentarer:

robban sa...

på sett och vis är det bra att det smäller så man kan id,a slöddret och placera dom i fema-lägrerna på obestämd framtid. dom är ju så korkade att de inte fattar att de är en promille av befolkningen men tror att de representerar "folket"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.