03 november 2017

Donna Brazile förklarar hur Clinton riggade systemet


Vänta," sa jag. Seger-fonden var tänkt för den som nominerades i statsparti-valen.  Du säger att Hillary har kontrollerat den innan hon ens blev nominerad? "

Donna Brasile publicerade ett utdrag ur sin kommande bok i Politico där hon avslöjade detaljerna om ett avtal mellan DNC ( The Democratic National Committee,) och Clinton-kampanjen i augusti 2015.
Brazile skrev om avtalet under rubriken " Hillary Clintons hemliga övertagande av DNC."

Under valkampanjen 2016 påstod Sanders allierade att DNC inte agerade som en neutral medlare under Dems. nomineringsval,  utan gynnade Clinton vad gällde debattider och insamlingar.
Deras misstankar förstärktes när läckta e-postmeddelanden - som publicerade av WikiLeaks och rapporterades ha hackats av ryssarna -  verkade visa hur DNC-personal hånade Sanders och planerade olika sätt att hjälpa Clinton.
Anklagelserna blev så besvärande att Wasserman Schultz avgick, vilket gjorde att Brazile tog över.

Men nu kommer Brazile med nya explosiva bevis för de ursprungliga anklagelserna.
Debatten om DNC:s  agerande har gjort Sanders supportrar rasande igen.

Hennes artikel i Politik är här

Hon garderar sig lite på slutet när hon säger att trots allt hon fann, är hon fortfarande en kämpe för Democrat Party.  (Och förmodligen öppen för erbjudanden för framtida jobb.) Men det är dräpande och informativt.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.