01 november 2017

En Allah Akbar Halloween


Han var muslim  från Uzbekistan.

Vi har Pakistanier, Somalier, Afghaner …här i USA - men Uzbeks ?  Är de inte alla i Moskva som illegala arbetare?

Varför var han här över huvud taget?
Han var här på grund av Mångfald.  Det finns faktiskt något som kallas  "diversity visa", vilket är ett lotteri bland nationer som har få invandrare till USA.  Jag skojar inte, fast det låter som en sann parodi.

Varför har vi "mångfalds visum” för Uzbeki-jihadister?
Vi har förmodligen mängder av medborgare från hundratals etniska grupper som har “gröna kort”,  plus 800 amerikanska indianstammar som regeringen har speciella avtal med och miljontals amerikaner som är av blandade raser. 
USA har mer nigerianska amerikaner än alla afrikaner som kom hit under slavhandelns tre  århundraden, men de klumpas ihop och kallas "svarta”.

I folkräkningen är “Hispanics" ett påhittat ord som innefattar många länder som helt ignorerar sina egna unika kulturer och språk - och "asiater” som också kan vara från hundratals olika länder. Ironiskt nog är Uzbeks "vita”,  med allt det privilegium som vi vita människor anses ha.
Många av dem som hoppas på ett bättre liv, har förvandlats till offergrupper och radikaler av vår regerings vänsterpolitik och speciella politiska  intressen, särskilt genom multikulturell politik och program i våra högskolor.

The Diversity Immigrant Visa Program (DV Program) lottar ut 50 000 invandrar-visum årligen. Man drar slumpmässigt namn på individer som är från länder med lågt invandringsantal till USA.

Sayfullo Saipov vann lotteriet, men familjerna till de 8 döda cyklisterna är säkert helt förkrossade över detta. Varför är människor från länder med "låga invandringsnivåer" viktigare än invandrare och efterkommande av invandrare som redan är medborgare?

 Precis som efter de övriga åtta dussintalet incidenter, träder borgmästare Bill de Blasio och guvernör Cuomo fram med samma moraliska plattityder som tidigare,  om hur vi måste “gå vidare” och “hålla samman” och hur vi måste avstå från att "hata" när sådana här attacker händer.

Det kommer naturligtvis att bli hashtags och även vakor.

1 Kommentarer:

Berit sa...

I president Trumps första kommentarer efter den dödliga attacken på lägre Manhattan, uppmanade han kongressen att avbryta lotteriprogrammet, “diversity visa”
Video:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=vXHKAJjHFwg

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.