29 november 2017

Jul igen i White House


På måndagen visade familjen Trump sitt julkort som tillönskar amerikanerna  “Merry Christmas and a Happy New Year”  i stället för den generiska, mer politiskt korrekta, "Happy Holidays".

Det skiljer sig från förra årets kort som president Obama skickade ut och som innehöll ett familjefoto och önskade amerikanerna en “Trevlig Helg”.

Trump-kortet är signerat av president Trump,  Melania Trump och 11-årige Barron och visas i White House”Booksellers"-området, där juldekorationerna presenterades igår.
Merry Christmas-kortet visar att Trump håller vad han lovar från sin kampanj, vilket var att säga “Christmas”

Han upprepade det senast i oktober på Voter Values Summit när han sa: "De använder inte ordet “Christmas” eftersom det inte är politiskt korrekt,  Vi säger" Merry Christmas igen."

2 Kommentarer:

SafU sa...

Ni får förlåta obama för han vet inte vad man gör på Julen!

Argus sa...

@Samuel af Ugglas: Obama tillhör med största sannolikhet en ideologi med religiösa förtecken som avgudar ett allvetande, allsmäktigt mytisk väsen som inte ens har koll på planeternas och satelliterna rörelse och därför tingar sitt entourage att törsta och svälta i månader på de högre latituderna och flyttar om i kalendern hela tiden. Hedningarna och sedermera de kristna hade och har i alla fall koll på vinter- och sommarsolståndet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.