20 november 2017

Låt oss dansa


Princeton University instruerar nu studenter om hur man frågar någon om han/hon/den/det vill dansa.
De utfärdar instruktioner om vad som är korrekt att säga för att få "samtycke på dansgolvet"

"Vill du dansa?”, är en lämplig öppning, och svar som" Absolut! "" Ja! Låt oss göra det!  “Det vill jag gärna”, är lämpliga sätt att samtycka till frågan.

Men det räcker inte med att fråga och vänta på svar. Man ska också då och då kolla med danspartnern om de vill fortsätta tills musiken slutar och förlänga inbjudan:  "Hej, är du fortfarande med på  detta? "och “Vi kan sluta om du vill ."

Så nu måste de förstöra dans också och föreslå att vi alla talar och agerar som p.c. robotar.

Finns det verkligen en mängd människor som inte vet hur man uppför sig på dansgolvet?  Och om så är fallet kan vi inte lösa det själva, utan p.c. regler?

Dessa människor kommer aldrig någonsin att hålla käften. Oavsett hur ofta vi kapitulerar, kommer de alltid att hitta ytterligare kategorier av förtryck.

8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det är ingen ände på idiotin från dessa universitet. Dags att stänga ner varenda en och börja om från början!

Anonym sa...

@ Ann-Marie,
det ligger faktiskt en poäng i vad du skriver. Universitetens uppgift är idag inte längre att utbilda ungdomen utan att indoktrinera dem. Och detta kommer bara att bli värre och värre.
Visst finns det fortfarande utbildning i tekniska och naturvetenskapliga ämnen som håller hög klass, men inte så hög som den tidigare varit - och den långsiktiga (hemliga) målsättningen är att försämra även denna. Människorna skall bli färre på jorden (genocide) och de som överlever den globala elitens angrepp på mänskligheten skall göras om till slavar. "Herrar och slavar" - detta är målsättningen. Så därför tror jag att människorna måste ta sin utbildning under eget ansvar med hemskolning, privat undervisning etc., men fri från all genusteori och rasteori och mot skuldteori etc., etc.

Berit sa...

I USA ökar hemundervisning för varje år till skillnad från Sverige där det väl fortfarande är förbjudet. Hur har det gått för Dominic Johansson och hans familj?

robban sa...

intressant att det de vill få ordning på motverkas av de inbyggda fördomarna om hur man ska uppföra sig. verkar som om de utgår ifrån att folk inte har en egen vilja och att man sagt ok till en svängom betyder att den som frågar är den som har ensamrätt att avsluta dansen. märklgt att dessa gynnare alltid ska hitta på problem att lösa

Berit sa...

Hittade detta i morse:
Taki's Magazine - American colleges are no longer institutions of higher learning. It would be more apt to refer to them as state-sanctioned seminaries for the secular religion of Cultural Marxism. Instead of strolling out of college with nimbler minds, students now stumble out into the real world with their brains scrubbed clean of the ability to hatch a single independent thought. When they enter the university system, a full fifth of them think that it’s morally acceptable to use violence to prevent someone with whom you disagree from even opening their mouths on campus. So let the colleges die. Let the teachers learn what it’s really like to earn a living

Anonym sa...

Berit,
för några månader sedan på en medicinsk mission i Dominikanska Republiken pratade jag med en dansk sjuksköterska. Hon hade tre nu vuxna barn och berättade att hon under flera års utlandsvistelse i Colombia och Borneo hade hemundervisat sina egna tre barn. Jag undrade förstås hur det gick och om det var svårt. Inte alls. Det krävde lite engagemang men å andra sidan var barnen mycket mera koncentrerade och inte alls distraherade av stoj omkring sig. Sedan frågade jag hur det gått. Bra, svarade hon. Den ena blev pilot, den andra ingenjör och den tredje läkare.
/SB

Berit sa...

Under mitt “båtliv” träffade jag på familjer runt om i världen som seglade och undervisade sina barn ombord.
Då fanns inte Internet tillgängligt ute på haven, men numera finns det en oändlig källa att ösa ur där. En läroplan som jag rekommenderar är Ron Paul Homeschool
http://www.ronpaulhomeschool.com/

Anonym sa...

Berit,
tack för den länken. Jag skall läsa den noggrannt.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.