26 november 2017

Låt oss ha ett Chipping Party


För ett par månader sedan släppte Leak Project en video som diskuterade ett militärt projekt som kallas Trillion Sensor Vision.  Projektet handlade om att man med våld inplanterar ett micro-chips i varje enskild person som lever i Nordamerika och att man kan göra det via metoder som inkluderar spray från flygplan, brev med pulver och även genom vår dagliga livsmedelskonsumtion!

Det finns mycket otrevliga användningar för mikrochips, men Vänstern är inställd på att övertyga oss om att "chipping" inte bara handlar om att det är bekvämt, men att det faktiskt är bra för oss!

Det finns faktiskt människor som vill bli microchippade precis som en hund. De står i kö för det och de har även fester där det görs. De som inte blir inbjudna blir upprörda.
Vissa människor kommer inte vara lyckliga förrän alla har ett datachip implanterat i dem.

Det börjar med fåren som blint leder vägen för sin egen "bekvämlighet”. 
Sedan kommer det att bli besvärligt att inte vara chippad  - ungefär som att det är nästan omöjligt numera att inte ha ett bankkonto.
De sista som håller stången kommer att tvingas genom en lag.

 Många tänker inte på att 100% av den teknik som gjorts tillgänglig för allmänheten idag och som gjort livet mer "bekvämt" - alltifrån hemdatorer, mikrovågsugnar, fjärrkontroller, mobiltelefoner,  solpaneler, internetkommunikation, digital-tv - användes först för militära ändamål.

Ett av de snabbaste sätten för New World Order (NWO) att nå sina mål är att ha en lydig, formbar och accepterande kö av Ja-sägare som inte bara accepterar ett mikrochip utan också gör det med glädje.
Glöm de gamla filmerna med olyckliga, hjärntvättade “robotar”som springer mot avgrunden därför att det är oundvikligt - (kommer att tänka på denna Wendy’s reklam)NWO vill inte längre att vi ska få uppfattningen att människor som accepterar vad som är "bra för dem" bara är idioter utan hjärna (även om NWO faktiskt ser dem så).
De vill i stället framstå som unga, häftiga, hippa medlemmar av den nya Chip-rörelsen. “Låt oss fira!  Låt oss ha en CHIPPING-fest! Cool!”

Chipping-flocken är högljudd, därför att den stöds av stora grupper med massor av pengar.
Silicon Valley är inte de enda som uppmuntrar dem, men de har pengar för marknadsföring.  Men det finns andra mer seriösa individer och organisationer med ett syften som handlar om mycket mer än “bekvämlighet”.

 NWO försöker få oss att se  fördelar med chipping och att de som gör det är “framåtsträvare” och ”modiga” och beundransvärda.
Du är chippad ! Folk kommer att älska dig när de upptäcker det! "

Detta är vår framtid. Det är vad "experterna" försäkrar oss.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Är det där verkligen sant? Ytterst obehagligt i så fall.

Berit sa...


Det verkar troligt! Här är Leak Projects video

https://www.youtube.com/watch?v=d5OeZWfRhhs

Det verkar troligt! Här är Leak Projects video

https://www.youtube.com/watch?v=d5OeZWfRhhs

Det verkar troligt! Här är Leak Projects video

https://www.youtube.com/watch?v=d5OeZWfRhhs
Anonym sa...

Berit,
detta är antagligen vad som beskrivs i Johannes Uppenbarelse - "the mark of the beast". När alla har ett sådant mikrochips implanterat vet NWO allt om alla individer. Vad man köpte för slags kaka till kaffet kl. 09.10 den 17 mars 2018 på Franska kaféet på Vasagatan och vem som var där samtidigt och som köpte kaffe och bulle alldeles före eller efter i kön. Och också antagligen vad man pratade om.
De kan också avgöra (som det står i Johannes Uppenbarelse) "vem som kan köpa och vem som kan sälja". De kan när de vill med en knapptryckning på datorn ta bort alla konton eller förvägra en att ha ett konto på banken eller få ett microchips implanterat. När pengarna tas bort så har man ingenting att handla med. Dyster framtid.
Detta är deras planer som de i hemlighet slipat på under lång tid. Men jag tror att de kommer att misslyckas därför att det kommer att hända andra saker som ligger krokben för dem. Trump är ett sådant krokben. Men han är inte det enda och absolut inte det största.
Det som kommer att hända kommer att hända inom de närmaste åren (jag skulle tro med början 2018) och de hinner inte färdigt med sina grandiosa planer att göra om mänskligheten till endast två klasser - herrar och slavar. De kommer själva att hamna i helvetet, och där hör de hemma.
/SB

Ann-Marie sa...

Jodå det är sant! Här är: Ett år som Cyborg!! ‪ http://blogmindshare.se/2017/11/21/ett-ar-som-cyborg/‬

Jag ryser över det hela! Och att folk är så urbota korkade att dom går på det är ofattbart!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.