16 november 2017

"Racistisk vit President" räddar tre svarta ungdomar från fängelse i Kina

Donald Trumps budskap genljuder av vit överlägsenhet”, säger NY Times

"Sluta låtsas vara överraskad, Amerika: Donald Trump är en vit översittare”, säger Salon.

"Donald Trump är en bigot och en rasist", säger WaPo

"Donald Trump är en typisk rasist", säger LA Times

Donald Trump är en rasist, säger Maxine Waters.

Tre svarta UCLA-basketspelare arresterades för snatteri i Kina och upptäckte att Kina inte bryr sig om att de är UCLA-spelare.
De arresterade var LiAngelo Ball, yngre bror till Los Angeles Lakers Lonzo Ball, samt Cody Riley och Jalen Hill  - alla tre svarta.
     De släpptes mot borgen men fick order att stanna kvar på hotellet i Hangzhou tills rättegången är över, vilket kan ta dagar, veckor eller månader. 

Den hemska rasistiska vita översittaren Trump träffade den kinesiska presidenten Xi Jinping och bad att Xi personligen skulle ingripa i röran och det gjorde han.

De tre spelarna släpptes och kunde flyga hem till Los Angeles. Pax-12;s ledamot Larry Scott tackade president Trump
Men varken den avskyvärda Maxine Waters eller någon annan bedrövlig democrat kunde uttrycka tacksamhet  mot Trump.
 Detta är en diplomatisk triumf för Trump som media försöker tona ner och förlöjliga.

De tre spelarna hade vett att tacka för hjälpen:4 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur dum får man vara? Dessa tre uppmärksammades säkert av alla omkring dem. De är negrer och mycket, mycket längre än någon av kineserna omkring dem.

Anonym sa...

I Amerika exponerar man dräggen (journalisterna), i Sverige lever de i symbios med korrupta politiker. Men nu har socialisterna kommit på att man skall censurera och stänga opassande icke socialistiska webbsidor och polisen skall kunna tilltvinga sig rätten att fiska i mobilerna.

Berit sa...

Är jag i farozonen, tror du?

Berit sa...

Här i landet har man just kommit på en idé som man kallar: “The Regulatory Transparency Project från Federalist Society. Kan översättas ungefär “Det reglerade genomskinliga projektet”
“I den ultrakomplexa, sammanlänkade och digitala tidsåldern i vilken vi befinner oss, måste regeringen utfärda och genomdriva bestämmelser för att skydda folkhälsan och säkerheten."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.