12 november 2017

Vi får vad vi förtjänar


Under årtionden har underhållningsindustrin levt högt på att exploatera sex, förlöjliga föräldraskap, kvinnor, män, barn, familj och kyrka och infört sina värderingar i komediserier,  teater och actionmovies, tills de övertygade världen om att deras normer var normalt beteende.

 Och hela tiden tafsade och våldtog män pojkar och kvinnor och de höll tyst för att skydda sina karriärer.   Industrin förhärligar våld och brottslighet samtidigt som man kräver vapenrestriktioner för den vanliga medborgaren  De anser att man ska ändra språket, slopa ord som män, kvinnor, han , hon  och i “rättvisans namn” öppna toaletter och omklädningsrum för personer med identitetsproblem.
Det är sjukt men för sent.
Vi köpte biljetterna, vi bytte inte kanalen, vi skrattade åt deras förnedrande skämt. Vi gjorde dem rika.

Kvinnorna skyller på maktbalansen - männen anklagar sina pappor för att vara dåliga förebilder.

Svallvågen om påstådda sexuella övergrepp och andra former av olämpligt beteende har nu också drabbat skådespelaren Richard Dreyfuss.  Författaren Jessica Teich  berättar för  Vulture att Dreyfuss trakasserade henne i åratal när de arbetade tillsammans på 1980-talet.
Richard Dreyfuss kallar det flirta och tyckte att det var samtycke. Hon lät det pågå i årtionden.
Dreyfuss ifrågasatte påståendet och erkände att han var "förskräckt och förvirrad" över att få veta att det han ansåg som ”en ömsesidig förförelse-ritual som pågick i många år ... inte var ömsesidig”

 Jag kan se varför han inte fattar.  Efter 40 år av "Jag är kvinna, hör hur jag ryter”,  handlar det fortfarande om sex?
Det marxistiska budskap som ligger bakom mycket av feministrörelsen hade uppenbarligen inte mycket lockelse för damerna.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den Berit, tänk om medborgarna förstod hur utnyttjade de blivit av socialisterna!!!
Offren, allt för offren.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.