27 november 2017

Visdomsord från Bill Clinton


För att få en uppfattning om hur snabbt landet förändras, låt oss lyssna till vad Bill Clinton hade att säga om olaglig invandring i sin State of the Union Address 1995:"Alla amerikaner är med rätta upprörda över det stora antalet illegala utlänningar som tar sig in i vårt land och inte bara i de stater som är värst drabbade, utan på alla ställen i landet.
 De jobb de har kunde annars innehas av medborgare eller lagliga invandrare. De offentliga tjänster som de använder belastar våra skattebetalare.
Därför har vår administration gått aggressivt fram för att säkra våra gränser, genom att anställa ett rekordstort antal nya gränsvakter, genom att utvisa dubbelt så många brottsliga utlänningar som någonsin tidigare, genom att slå ner på olaglig anställning, genom att utesluta socialbidrag till olagliga invandrare.
I budgeten som jag kommer att presentera för er,  kommer vi att försöka göra mer för att påskynda utvisningen av olagliga invandrare som arresteras för brott, för att bättre kunna identifiera olagliga utlänningar på arbetsplatsen, vilket rekommenderas av kommissionen som leds av före detta kongresskvinnan Barbara Jordan. 
Vi är en nation av invandrare. Men vi är också en nation med lagar. Det är fel och i slutändan självutplånande för en nation av invandrare att tillåta den typ av missbruk av våra invandringslagar vi har sett de senaste åren, och vi måste göra mer för att stoppa det."

I 2017 skulle dessa åsikter placera honom till höger om talmannen för Republikan Party.

Inom ytterligare 22 år kommer Clinton att utpekas som "rasistisk" och suddas bort från historien.

På den tiden tycker även Diane Feinstein (D) att vi har problem med “parasiter” som översvämmar vårt land, begår brott, tar upp platser i skolorna och lever på bidrag.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Bägge två låter som om dom stödjer President Trump. Simma lugnt America!

Argus sa...

Man kan undra vad som hänt med detta parti på de dryga tjugo år som gått. The Deep State? Det militärindustriella komplexet? Soros et al.?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.