20 december 2017

"Europa är alldeles för vitt"


EU Commissioner for Migration, Dimitris Avramopoulos har ett klart och tydligt budskap för alla europeiska medborgare som klagar över att invandrare och flyktingar från Mellanöstern radikalt förvandlar deras hemländer: “Vänj er vid det!”
"Det är dags att se sanningen", skriver han i en artikel i Politico: "Europe’s Migrants Are Here to Stay.”"
"Vi kan inte och kommer aldrig att kunna stoppa migration.”

Eurocraten säger också att "människors ökade möjlighet att förflytta sig kommer i allt högre grad att definiera det 21:a århundradet" och att massmigration är ett problem som Bryssel har lovat Europa “på lång sikt".
Avramopoulos gjorde det klart att den globalistiska eliten i Bryssel inte ser Europas öppna armar  som en tillfällig fristad, utan som en inbjudan till mestadels islamiska migranter, som en permanent lösning.

"De har funnit trygghet i Europa, men vi måste också se till att de får ett hem", skrev han och hänvisade till de mestadels unga vuxna manliga flyktingarna.
Han insisterade på att européer ska programmeras att välkomna mass-migration och att det "inte bara är en moralisk nödvändighet” utan "också en ekonomisk och social nödvändighet för vår åldrande kontinent - och en av de största utmaningarna för den närmaste framtiden".

Den största utmaningen av alla och som Avramopoulos inte nämner, är att denna överväldigande tillströmning av mestadels outbildade fertila människor - djupt engagerade i radikalt olika religiösa och kulturella värderingar - hotar att förvandla Europa till en samling trångsynta tredje-världen-länder, och att massmigration inte är en moralisk nödvändighet utan självmord.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Sovjetunionen er død, Sovjetunionen længe leve under navnet EU.

Biskop Kyrillos sa...

Tack för klarspråk i dina analyser.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.