06 december 2017

Inget rött kors för Röda Korset


Välkommen till den Nya världens "No Cross Red Cross":

"Den internationella biståndsorganisationens belgiska gren mottog ett e-postmeddelande från Röda Korsets provinskommitté i Liège där de får order att ta bort alla kors”  (Breitbart, 4 december 2017)

Varför ska en internationell organisation med namnet "Röda Korset" ta bort alla kors vid sina belgiska filialer?

André Rouffart, Röda Korsets president i Verviers, sade: "Vi blev ombedda att respektera Röda Korsets principer" och inte göra skillnad mellan ras eller religiös övertygelse. "

Med andra ord, Röda Korset som hålls igång genom offentliga donationer har kapitulerat för de politiskt korrekta föreskrifterna.  Och det har ingenting att göra med att "inte göra skillnad mellan ras och religion”

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det är ju detta som också har hänt med den kristna kyrkan i USA. All kyrklig välgörenhet har alltid varit skattebefriad i USA. Men nu har kyrkan i USA genom 501c3-lagen lurats att tro att man kan erhålla stiliga bidrag och skattebefrielse om man håller sig inom politiskt korrekta ramar i sina predikningar. Detta halshugger ju hela kristenheten i USA och först nu har många kristna i USA börjat inse detta och försöka ta sig ur detta strupgrepp.
För att göra en politiskt korrekt predikan så måste man ta bort allt det centrala i Jesu lära, att han dog på korset, återuppstod och är en Guds son etc., etc.eftersom detta är "kränkande" för andra trosriktningar.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.