19 december 2017

Jingle Bells är rasistiskt

Det påstår en teaterprofessor  Kyna Hamill,  vid Boston University. Hon säger att denna julsång har en “problematisk historia”eftersom den ursprungligen framfördes för att göra narr av svarta.

Allt som påminner de kulturella marxisterna om en traditionell amerikansk kultur måste utrotas, helst om det har med jul att göra. Människor är redan lite ängsliga att säga ordet “Christmas” eftersom det kan betraktas som okänsligt, offensivt, intolerant osv. Bit för bit kommer Vänstern att utplåna varje aspekt av jul, på samma sätt som de gör med Amerika som helhet.

"Även om" One Horse Open Sleigh” , för de flesta av dess sångare och lyssnare, bara handlar om en till synes oproblematisk romantiseringen av en normal" vit "jul, kan kunskap och hur sången ursprungligen framfördes  möjliggöra reflektioner om dess problematiska roll i skapandet av svarthet och vithet i USA. "

Hamill säger att sången framfördes i revyer i mitten av 1800-talet och sångarna sminkade sina ansikten svarta.

Så spola sången tillsammans med Confederate Flag. Vi kan sjunga “Imagine” i stället, medan vi firar vintersolståndet.

"Jingle Bells" var den första sång som någonsin sänds ut från yttre rymden, och naturligtvis påminner det oss om att rymdprogrammet främst skapats av vita män och därför bör det också avskaffas, så snart vi har utplånat julen.

Men allt hopp är inte ute.  Kanske kan muslimer assimilera i Västvärlden och införliva en julfavorit i sin egen syn på världen:2 Kommentarer:

Anonym sa...

För länge sedan fick jag lära mig att Leeroy Andersson fick iden till Jingle Bells när reparerade en trasig täckdikning.
Hur och varför har jag glömt.

Berit sa...

James Lord Pierpoint (1822 - 1893) komponerade sången som först kallades One Horse Open Sleigh och det var en av Leroy Andesons favoriter.
Kolla länken "yttre rymden" , det finns mycket intressant om sången där.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.