28 december 2017

Klä på er, klimatförändringarna drabbar oss


 International Falls, Minnesota vaknade i går till en temperatur på -36F (nästan -38 C).
Det slår det tidigare rekordet för 27 december som var -32F och som uppmättes 1924, enligt National Weather Service kontor i Duluth.

Vi kan vänta oss extrem kyla över hela landet i början av det nya året.
Temperaturen på många ställen kommer att ligga så mycket som 30 °F under det normal, om inte kallare - trots påståendet om decennier av stigande koldioxid-nivåer.

Det välbekanta vänster-argumentet är att väder inte är klimat men det kommer inte att hindra  frostskador.

Man behöver inte leva i International Falls för att undra, om det inte skulle vara bra om mänsklig aktivitet verkligen orsakade global uppvärmning.
Då skulle inte svenskar som älskar solen och värmen behöva resa till Mallorca och Kanarieöarna .
Vintertid reser man till länder just för att de är varmare än Sverige, men samtidigt debatterar man ivrigt “klimatuppvärmningen” och säger sig vara rädd för att det ska bli lite varmare.
Det är ingen logik i det.

 Den globala temperaturen har inte stigit sedan slutet av 1990-talet och detta stöds ovedersägligt av alla temperaturdata som finns.

1 Kommentarer:

Unknown sa...

Jeg tror vejrguderne er sure på os mennesker, fordi vi påstår, at vi kan skrue op og ned for den globale middeltemperatur ved at udlede lidt mindre eller lidt mere carbondioxid.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.