15 december 2017

Korruption


Obamas administration såg till att om ett val inte gick som de ville, anställde de byråkrater som tog över utan att bry sig om val och folkets vilja.
Val spelar ingen roll om man lägger all makt i händerna på icke-valda-byråkrater.

Därför vägrar State Department att flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem, trots att president Trump meddelade att USA skulle  göra det. .

Vi visste långt före valet 2016- att Justice Department var  hopplöst politiserat av Eric Holder och Loretta Lynch.
Men nu börjar vi se hur djupt deras partipolitiska tentakler har nått.

Inspector General undersökningen avslöjar nu mer och mer det missbruk och den korruption som härskar i den byråkratiska staten inom Justice Department.

Ironin i det hela är att undersökning startades på grund av att FBI återupptog fallet med Clintons epost under de sista veckorna före valet.
.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Trump rensar verkligen upp i träsket. Satt i förrgår och tittade på kongressförhören av Christopher Wray och Rod Rosenstein. Det ena efter det andra kommer upp - Peter Strzok, Bruce Ohr, dennes hustrus inblandning i FusionGPS smutskastningsdossier, James Comeys frikännande av Hillery Clinton innan ens undersökningen börjat etc., etc.
Senast idag berättades hur den kände advokaten Lisa Blom hade sökt penninggivare till 3 kvinnor som var beredda att kasta "sex harrassment"-smuts på presidenten Donald Trump och man hela tiden höjt penningsumman ända till 750.000 dollar till en kvinna (hon vägrade dock). Efter vad jag förstår är mutor till "vittnen" likställt med "obstruction of justice", dvs. belagt med fängelsestraff, som Lisa Blom nu riskerar.
Detta hade tagits fram av John Solomon på Circanews.com som har letat fram massor !!!
The Deep State får passa sig. De skapade NSA-övervakningen för att kunna spionera på och registrera varje amerikansk patriot. Men nu kan också NSA-övervakningen användas till att kartlägga all brevväxling, SMS och telefonsamtal inom den korrupta Deep State.
Man har redan tagit fram 10.000 sms mellan den korrupte FBI-agenten Peter Strzok och hans flickvän Lisa Page och man kommer att kunna plocka fram mycket, mycket mera.
Jag tror att the Deep State kommer att stå där med neddragna byxor och baken alldeles bar.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.