25 december 2017

Merry Christmas från president Trump


Trump och Republicans har äntligen gjort någonting bra.  De släppte igenom en skattereform som kommer att ge amerikaner en skattesänkning 2018. 
Jag vet att det är en bra lag eftersom Vänstern och Anti-Trumparna går i taket. Trump är enligt dem ingen riktig politiker, eftersom han håller sina löften.

Av alla löften som Trump har hållit, har ingen varit mer destruktiv än hans plan för "skattelättnad för de rikaste amerikanerna."  Mycket har sagts om det, men låt oss titta på de värsta påståendena om varför skattelättnad är dåligt för medelklassen, dåligt för Amerika och dåligt för planeten.

För det första får fler amerikaner behålla mer av vad de tjänar.  Tänk på vad som kan hända om folk har mer pengar.

De kan ägna sig åt mer riskfyllda aktiviteter, som de annars inte hade råd med, som tex. att hoppa fallskärm.  När Obama var president kunde färre amerikaner ägna sig åt det, vilket innebar att färre oskyldiga människor riskerade att krossas av en fallande 80-åring som firade sin födelsedag. Ogrundade studier tyder på att över 1,3 miljoner är i fara varje dag och kan drabbas av en sådan mänsklig bomb - de flesta av dem är fattiga minoriteter, kvinnor och transpersoner.

Men Moder Jord kommer att bli värst drabbad av denna skattereform  Otroligt nog kommer man att sänka bolagskatten så nu kommer det att finnas fler företag som förorenar vår luft och vårt vatten tills klimatförändringen utplånar hela jordklotet.  Återigen kommer kvinnor och minoriteter att drabbas värst.

När Trump tog bort klimatförändringar från listan över nationella säkerhetshot skyllde man det på att han är rasist, kvinnohatare och har lågt IQ,  men det kan man inte göra nu längre, när ser vi att han sammangaddar sig med ryssar och företagsledare för att förstöra planeten. 

Rosie O’Donnell försökte muta två senatorer genom att erbjuda dem 2 miljoner dollar om de röstade mot skatteförslaget.  Det råkar vara olagligt, men om hon åtalas klarar hon sig nog undan genom att hävda mental instabilitet.
Pocahontas, Elizabeth Warren,  gormade över om hur det skulle ruinera statskassan. Democrats anser att alla pengar tillhör Staten, så om folk får behålla mer pengar är det stöld.

Tyskland oroar sig också.

När presidenten Donald Trump genomför en massiv skattesänkning för amerikanska företag,  är tyska företagsledare oroliga för att reformerna kommer att bli till nackdel för tysk export.

"Den kraftiga minskningen av bolagsskatten kommer att ge USA en enorm konkurrensfördel", säger Christoph Spengel, företagsekonomisk expert vid Center for European Economic Research i Mannheim. "Skattekonkurrensen kommer att få en ny dimension när européer blir tvungna att konkurrera med varandra.
Amerikanska företag talar redan om att flytta mycket av sina pengar tillbaka till USA på grund av Europas höga företagsskatter. “

Tack president Trump och Republicans för att ni äntligen gjort någonting bra.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

"Kill the Tax Code before it kills you". IRS med 90.000 anställda och 70.000 sidor skattplundringsmöjligheter är det som måste ändras. Småjustering i utplundringen kommer inte att hjälpa. De verkliga skurkarna i USA just nu är John SCOTUS Roberts, IRS Koskinen och den fulaste av alla Lois Lerner.
Läste på annan plats att i USA är det ca 8.000.000 medborgare som inte har eller avser att skaffa sig en så kallad "obamaförsäkring" och därtill skall läggas många tjänstemän i Washington plus alla korrupta politiker i Kongressen som är befriade från att teckna samma "obamaförsäkringar" som oss andra. Skandalöst. Trösta Dig med Berit att i Sverige är korruptionen ogenomtränglig, här stjäl man lite mer raffinerat. I USA vill man försöka att göra något åt det!
SU

Anonym sa...

@ SU
Jag tror att det som nu händer i USA både med skattereformen och att Trump tar ned "the Deep State" kommer att få goda återverkningar på Europa.
När USA seglar upp till ytan igen kommer många europeiska politiker att få skräckfrossa och inse hur fel de haft om allting.
Det stundas goda tider med Trump. Islam och muslimerna kommer att drivas ut ur Europa precis så som Nostradamus förutspådde för 500 år sedan. Jag är också övertygad om att Islam som "religion" kommer att försvinna ganska snart. Den har redan överlevt sig själv med 1400 år, men den överlever inte när informationsmonopolet är brutet och varje människa har en iPhone, iPad och dator att fritt söka information på nätet.
Nya fakta kan då nå alla människor över hela jordklotet inom loppet av en sekund - detta kommer inte Islam att klara av.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.