10 december 2017

Polen censureras

Google gillar inte motstånd mot islamiseringen av Europa att har därför förpassat den polska regeringen till YouTube Gulagen, och censurerat en video för att den motsätter sig massiv invandring från tredje världen.

 På grund av Streisand-effekten kan detta leda till att många fler personer ser videon, särskilt nu när  “Angry Foreigner Speaks” ger det mer exponering.Hoppas ni hinner se den innan den försvinner här också

2 Kommentarer:

Knute sa...

De senaste dagarna har muslimer attackerat synagogor i Göteborg och Malmö med molotov-cocktails och slagord om att skjuta alla judar.
Judehatet beror inte på Donald Trumps beslut att erkänna Jerusalem som huvudstad i Israel. Muhammed slog ihjäl massor av judar i Medina på 620-talet. Därefter har det varit en helig plikt för muslimer att förfölja judar.

Berit sa...

Polen har prioriteringar: Ett gemensamt kulturarv, ett gemensamt språk och en gemensam religiös tro. Kristendomen ger Polen två av de tre. Det ger Polen en hel del mer att basera sig på än Tyskland, Storbritannien och Amerika. Polen slår tillbaka mot den ruttna mångfalden, konsumentismen och det robotliknande utbytet av sitt folk. Polen kommer skratta sist och skratta högst.
http://www.amerika.org/politics/poland-laughs-last-and-will-laugh-loudest/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.