26 december 2017

Smått och Gott


En svart kvinna från ex-Charlie Rose-personal säger att han var rasist eftersom han inte trakasserade henne ... “alla kvinnor som anklagat Charlie var vita, en miljö som uteslöt mig"

Man måste vara en speciell typ av dumbom för att ens förstå denna speciella typ av idioti. NFL: s genomsnittliga TV-tittande har minskat med 9 procent under säsongen jämfört med samma period under förra året…... Det totala antalet tittare på alla NFLs TV-sända matcher i år har minskat med 130 miljoner
Baltimore Ravens ordförande ber fans att återvända ... även de som har säsongskort går inte på matcherna.

Ravens har de beundrare de förtjänar. Skulle inte förvåna mig om de som har specialbiljetter har lämnat stan fullständigt.
Baltimore har blivit en kopia av Detroit. Upplopp och mordbränder utan konsekvenser. Borgmästare ger order till polisen att se mellan fingrarna på vandalerna. Politiska karriärparasiter beundras.
Mutor, bedrägerier och förskingring av skattepengar passerar ostraffat.
Skyll på den vita befolkningen!
 ————
Obama införde ett speciellt undantagsprogram för illegala som man kallade “Drömmare”
En student vid universitetet i San Diego satte upp dessa bilder på skolan...

...och han blev inkallad till rådet för “Förebyggande av trakasserier och diskriminering”.
Bilderna revs ner eftersom de ansågs som “Hat” och studenten kan se fram emot represalier.

Det var inte nog att Kate Steinle mördades av den illegala utlänningen Jose Ines Garcia Zarate, som redan deporterats fem gånger. Det var inte nog att Zarate kunde röra sig fritt eftersom de lokala myndigheterna avsiktligt hade vägrat att lämna över honom till Immigrationsverket.  
Det var inte nog, att en jury i San Francisco bestämde att han bara skulle dömas för olaga vapeninnehav, trots att det fanns vittnen till att han skjutit Kate Steinle.
Nu måste hon glömmas helt, för hennes tragiska historia står i konflikt med Vänsterns syn på illegala invandrare.
———
Jag undrar fortfarande...

Kommer ni ihåg mass-skjutningen i början av november i en baptistkyrka i Sutherland Springs, Texas?
Inom en timme visste vi skyttens namn och inom några dagar visste vi varför han attackerade.
Vi visste allt detta inom några dagar, inte ett halvt år.
Nu säger man att rapporter från olika regeringsorgan, som undersöker massakern i Las Vegas och Paddock, kommer att delge oss information vid olika tillfällen under de kommande månaderna.
Man säger att man “fokuserar en stor del på varför” men det förklarar inte varför det tar flera månader att offentliggöra det. Ska vi tro att de fortfarande inte vet varför Paddock attackerade?


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte bevisat att Steinle blev mördad. Var aktsam med orden Berit! Mycket möjligt hon blev vådaskjuten. Alltså inte mördad. Tragiskt. Men rätt skall vara rätt.

Berit sa...

Vådaskjuten, Kanske??
Har du läst detta:
http://www.sfexaminer.com/judge-blocks-key-witness-testifying-kate-steinle-murder-trial/

Anonym sa...

Hav tröst Berit, i Sverige hade vi inte fått läsa om det överhuvudtaget, om inte internet funnits! Tror inte många svenskar fattat vad det är frågan om just tack vare socialistmedia, man döljer allt som är ofördelaktigt för socialismen. Härifrån beundrar vi ert mod.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.