20 december 2017

The Deep State


Jesse Watters från Fox's Watters World säger att USA just nu står inför hotet om en statskupp.

När en intern styrka, som FBI och CIA, används för att störta en vald president, då är det att göra en kupp.
När dessa organisationer ropar “Åtal!” är det ganska uppenbart att de planerar att avsätta presidenten. Det skulle verkligen inte vara första gången som USA engagerar sig i något sådant - Syrien, Jemen och Ukraina - var amerikastödda kupper.

En snabb Google-sökning visar att samma sak diskuteras i: The Economist, Newsweek, US News, Foreign Policy, Washington Post, NBC, The Atlantic... etc.

Naturligtvis är alla dessa media Clinton-supportrar anpassade till Soros / Rothschild-intrigen.

Samhällets värdestruktur har fallit samman, men i motsats till vad vänstermedia vill få oss att tro,  har det inte plötsligt inträffat de senaste tio månaderna under Trumps ledning.  Det är en växande cancer som har förekommit bland många presidenter och deras kompisar.

Allt eftersom Trump avslöjar mer och mer dynga i Träsket kommer ansträngningarna naturligtvis att fokusera på att göra sig av med Trump.  Det som gör det till ett Träsk är det faktum att det rör medlemmar från båda partierna - man kan inte lita på någon, inte ens familjemedlemmar.
 Det förklarar varför Republicans darrar, eftersom många av dem är en del av Träsket.
De fruktar att deras karriärer faller samman när Trump avslöjar hur det hänger ihop.

Vi har blivit vallade som en fårskock och matats med en diet av Hollywood-nyheter tills vi fyllts med tomhet.
Man behöver bara titta på media-rubrikerna för att se att de fokuserar på underhållning - och anti-Trump, som de uppenbarligen också ser som underhållning.

Det är verkligen sorgligt när vi som ett folket inte kan tro eller litar på att vår egen FBI och CIA agerar med lojalitet och integritet. Det undergräver hela vårt system och öppnar dörren för Socialkommunism, som är gren av Progressivism. Hillary hävdade under kampanjen att  Progressivism var hennes plattform men hon kunde inte definiera vad det är.

Progressivism förespråkar eugenik och abort för att få "färre men bättre barn". Progressiva vill ha större och mer regeringskontroll och regleringar, eftersom de anser att folket inte kan fatta egna beslut.  Och självklart föredrar de socialism eftersom de då kan styra våra företag, våra pengar, våra barn och våra liv.

Tidigare Asst. FBI-direktören James Kallstrom dök upp på Fox Business News för att diskutera detaljerna bakom avslöjandena och FBI och DOJ Counterintelligence Operation för att blockera president Donald J. Trump.1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag tror att Soros egentligen bara är en bulvan för Rothschild. Det är klart att Soros nu förfogar över en hel del pengar, men för att man skall kunna ackumulera såpass mycket pengar endast på växelkurser så krävs att man har ett stort startkapital. Och detta startkapital har han fått eller lånat av Rothschild. Cecil Rhodes blev den stora diamanthandlaren i Sydafrika och världen. När man undersöker saken närmare så framkommer att Rothschild står i bakgrunden och 'lånar ut' pengar till Cecil Rhodes.
Kom ihåg att J.P. Morgan, som på 1900-talets början ansågs som USAs rikaste man, bara var en bulvan för Rothschild.
Soros har nu satsat 18 miljarder dollar i Open Society, som då blir skyddat från insyn och skattebefriat, över vilken Soros har totalkontroll.
!8 miljarder dollar är ändå en mycket liten del om man jämför med Rothschilds påstådda förmögenhet på 55 trljoner dollar, knappt en halv promille.
Man kan inte förstå George Soros på annat sätt än att han ingår i ett större mönster. Allt det, som han gör, har han inte kommit på själv. Han ingår i ett större mönster - sannolikt underordnad Rothschild.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.