23 december 2017

Undvik folksamlingar!


Brittiska underrättelsetjänsten tar terroristbekämpningen till en ny nivå. 
Nu utbildar man lastbilschaufförer så att de ska kunna hindra terrorister från att kapa deras fordon och köra in i folkmassor. Jag tror dock inte att de utrustas med skjutvapen!

“Regeringensanställda arbetar tillsammans med lastbilsförare för att skydda mot terrorattacker," rapporterade den brittiska tidningen Daily Mail.

"I dessa tider är ökad säkerhet och vaksamhet viktigare än någonsin", sade en tjänsteman i Storbritanniens branschorganisation.  Vi uppmanar våra medlemmar och deras förare att vara vaksamma - vad gäller dem själva, deras laster och deras lastbilar."

Städer över hela UK har ökat sin uppmärksamt inför julen.  Myndigheterna har infört massiva säkerhetsåtgärder för att förhindra en terroristattack som den i Berlin.
 Förra året körde en islamist en lastbil in i en folksamling och dödade 12 personer.  I år har jihadi-terrorister använt fordon för att skada och döda människor i flera större europeiska städer, bland annat Barcelona, Paris och London.

Organisatörer av julmarknader över hela landet skickar också sin personal till anti-terrorutbildning som polisen erbjuder.

Förra månaden utfärdade State Department i USA en varning till alla amerikanska medborgare som planerar att resa till  Europa och varnade dem för terrorattacker under julen.

1 Kommentarer:

Unknown sa...

9/11 sagde jeg til min kone, at det var starten på en verdenskrig. Og det kom til at holde stik. Desværre tør vore politikere end ikke nævne navnet på fjenden.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.