04 december 2017

Upp och nervända vär(l)den

Högsta domstolen i Mississippi lyssnade till argument i förra veckan om huruvida en pojke, född av en kvinna i ett lesbiskt förhållande,  borde betraktas som den biologiska sonen till sin mors lesbiska make.
En domare bestämde att det inte är möjligt, med motiveringen att två kvinnor inte kan avla ett barn tillsammans och kan därför inte vara biologiska föräldrar.  Kvinnan ifråga hävdar att domen är okonstitutionell och att beslutet är diskriminering av äktenskap mellan personer av samma kön.

Andra argument var att bara för att inte alla kvinnor har vagina är det ingen anledning att inte acceptera och bekräfta att de är kvinnor.  Fakta som att två kvinnor inte kan befrukta varandra utan måste anlita en spermagivare, tycks inte göra någon skillnad alls. Uttrycket "biologisk" har specifik betydelse men vi ser återigen hur Vänstern försöker förvränga vårt gemensamma språk, för att främja en ideologisk agenda som är omöjlig i verkligheten. Man kan ha en (1) biologisk mamma men inte två. Men hej, vem bryr sig om vetenskap!

Det är inte diskriminering av homo-äktenskap - det är en bekräftelse att kön är kön och att det är biologiskt omöjligt att vara det kvinnan vill vara. Man kan fantisera om vad som helst men det betyder inte att det är sant i verkligheten.

Här är mer från det arroganta  LGBT-samhället.

En julkrubba med två Josef-gestalter, förmodligen från San Francisco. De finns också de som hellre vill ha lesbiska Marior.

Kom ihåg att om ni kritiserar detta är ni hatiska och trångsynta.


7 Kommentarer:

Bo sa...

Bilden visar anti-kristus julkrubba.

elina sa...

Jag tror att det hände en gång i det stora sjukhuset jag arbetade som kurator för gravida/spädbarnsfamiljer att man inte kunde bestämma barnets kön direkt efter förlossning för att barnets könsdelar var missbildade. Vilken sorg och chock.
Inte ropade föräldrarna av glädje precis.

Unknown sa...

I Canada hedder det ikke længere LGBT men LGGBDTTTIQQAAPP (ifølge Hodja) fordi alle afskygninger af seksuelle varianter skal inkluderes. Ingen ved, hvad akronymerne står for, men under alle omstændigheder savner jeg et H for heteroseksuel.

Berit sa...

LGGBDTTTIQQAAPP stands for Lesbian, Gay, Genderqueer, Bisexual, Demisexual, Transgender, Transsexual, Twospirit, Intersex, Queer, Questioning, Asexual, Allies, Pansexual, and Polyamorous.
Men fråga mig inte om detaljer!

Anonym sa...

The new ferry link comes in spite of recent calls by
U.S. Secretary of State Rex Tillerson for countries
to fully implement U.N. sanctions and review their ties
with North Korea to pressure it to give up its weapons programs.

Anonym sa...

Berit,
men har man inte bestämt att det faktiskt finns 80 olika kön? Det gäller att inte försäga och säga fel om man råkar stöta på någon ur de 78 andra könen.
/SB

Argus sa...

Det var någon officiell gruppering i New York som hade räknat fram ett tretti, fyrtiotal "könsidentiteter". Pinsamhet blev viral när det visat sig att de glömt två. Kvinnor och män. Det är något fundamentalt fel på vissa människor och det verkar sprida sig explosionsartat. Är kemikalier, kosmisk strålning eller ren och skär dumhet kan man fråga sig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.