07 december 2017

Vänstern vill äta kakan och ändå ha den kvar


Det är inte bara invånarna i Alaska som ser för många isbjörnar, det gör också forskarna som studerar dem. Professor Susan Crockford vid University of Victoria har observerat hur antalet isbjörnar ökar och hon säger att de inte “visar någon risk” att vara utrotningshotade. Det gjorde naturligtvis att hon attackerades av den ideologiska Vänstern för vilka global uppvärmning är en religion.

The Financial Post of Canada's Terence Corcoran noterar detta isbjörnproblem och Vänsterns skiftande argumentering vad gäller björnarna och den globala uppvärmningen. De angriper alla som avviker från deras partilinje:
    Det är en del av den eskalerande skräpvetenskapen om isbjörnar.  Det börjar med ett dokument där Amstrup, som leder aktivistgruppen Polar Bears International, och andra klimatforskare - inklusive den berömda temperatur-hockeyklubb-makaren Michael Mann - producerar vad som måste vara ett av det mest patetiska vetenskapliga bedrägerijobben i den redan sorgliga historien i klimatförändringarnas vetenskapliga lögnkampanjer. Också involverad i lurendrejeriet var Stephan Lewandowsky, en australiensisk psykolog som hävdar att människor som hyser tvivel om klimatpolitiken är knäppa konspirationsteoretiker som också tenderar att tro att månlandning 1969 var påhittad.

Så i stället för att björnarna svälter, orsakar den globala uppvärmningen nu att björnarna ökar i antal.  Vi ska vara upprörda oavsett vad sanningen är. Det visar att globalvärmarna inte kan få logik i sina  historier.  De vill ha sina björnar och svälta dem också.

Monica Showalter

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.