17 december 2017

Veckan som gått


The Office of Special Counsel Robert Mueller har kommit under granskning pga. den öppna partiskhet som demonstrerats av flera medlemmar i hans krets.
"Så, en av våra killar ljög om ett möte med representanter för Fusion GPS. Det har inget att göra med att hans fru arbetar där, eller så”

Mueller har jobbat på det i flera månader nu, och trots den uppenbara democrat-partiskheten i hans pluton, har man bara hittat en kandidat från 2016-valet som verkar ha haft en överenskommelse med Ryssland.


Om det varit Trump skulle de ha skippat åtal och hängt honom omedelbart!

I torsdags upphörde FCCs  ”netneutralitets-regler” från Obama-eran och det kopplade bort en del av regeringsinblandningen i privata företag. Demokraterna sparkade och skrek och hävdade att förändringen skulle "förstöra ett fritt och öppet internet".

Enligt Bernie Sanders är det "en enorm attack mot vår demokrati" att ta bort dessa regler.
Utan dem blir informationen som den var före 2015, då mycket okvalificerade människor fick befattningar baserade på lögner, manipulation och fördomsfull nyhetsförmedling.

 Oj…vänta lite

Förespråkarna var närmast hysteriska och hävdade att brist på statlig reglering via internet skulle kväva innovation och framsteg.

Jag undrar vilken avancerad teknisk industri som förbättrats av mer regeringsinflytande?

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det har väl sällan ljugits så uppenbart i obamaadministrationen.
Skönt att det äntligen avslöjas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.