01 januari 2018

Året som gått


Under de sista timmarna varje år finns det människor som är mycket smartare än jag och som kan sammanfatta de tolv månaderna och allt som hänt på ett mycket bättre sätt.

Att jag har svårt med en filosofisk uppföljning kanske till en del beror på att jag försöker se på hur händelser och åtgärder i stället kommer att påverka framtiden.

Decennier av ekonomisk manipulation från den professionella politiska klassen har vänt upp och ner på världen och fler och fler människor inser i vilken utsträckning våra nationella rikedomar avsiktligt har undergrävts av globala kontrollanter och deras kumpaner i Washington DC.

Den största prestationen under det gångna året är förmodligen att vi ser lite sunt förnuft återuppstå inom den ekonomiska politiken. Många människor hatar president Trump av den enkla anledningen.

Det bästa är att han inte bryr sig!1 Kommentarer:

Anonym sa...

Allvarligast är nog ändå att media oavsett hemmahörighet har övertagit rollen som domare över hela befolkningen och skriven lagtext fungerar inte som den var avsedd, att skydda befolkningen för kränkning och förnedring.
Den värste skurken i det sammanhanget är utan tvekan John SCOTUS Roberts som övertog rätten att stifta lag i Amerika ifrån Kongressen för att skydda Obamas rätt att ohindrat stjäla liv och egendom från den amerikanska befolkningen.
Hoppas inte president Trump faller i det socialistiska träsket.
Gott Nytt År i Amerika.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.