08 januari 2018

De förväntar sig att vi ska tro på Global Uppvärmning


Skolorna i Atlanta-området är stängda i dag, eftersom vi kommer att drabbas av regn och kyla och glashala vägar.  Man stänger vanligtvis bara för snöoväder men en stor, viktig händelse är planerad i eftermiddag -  College Football National Championship - och president Trump kommer hit.
 Det i kombination med is,  skulle kunna leda till pinsamma trafikförhållanden om skolorna var öppna som vanliga.

Stora delar av landet har drabbats av ovanligt kallt väder denna vinter.  Liksom allt väder, orsakas det av människor, säger Al Gore och om du tror det  “har han en bro att sälja också.” 
Det uttrycket uppkom sedan en svindlare, George C. Parker sålde Brooklyn Bridge två gånger i veckan under  30 år.


Michael Mann är en av de mest avskyvärda av de låtsas-vetenskapsmän som avlönats med våra skattepengar för att ljuga och driva upp hysterin om den globala uppvärmningen.  Han är den som skapade det omtalade diskrediterade  “hockeyklubbs-diagrammet” vilket avfärdar den medeltida uppvärmningsperioden. 

Förvrängning av temperaturdata för att stödja det falska diagrammet avslöjades i e-postmeddelanden som läckte under Climategate.
Bedragaren Mann undersöktes slutligen av sitt eget Penn State University och de förklarade honom oskyldig - vilket inte var svårt att förstå med tanke på de många miljarder i federala bidrag som han förde med sig till skolan.  De som inte är övertygade,  hotas med rättegång av Mann.  

Om vetenskapens korruption har ett ansikte så är det Michael Mann.

Eller kanske Gore och Mann är på samma nivå?  Vi måste stoppa den “global uppvärmningen” genom att försämra ekonomin med massiva energiskatter, mängder med lagar och internationell fördelning av välstånd.

————
"Om du fortfarande tror på global uppvärmning orsakad av mänsklig aktivitet , säger Dr. Mark Sircus,  lider du av en avsiktligt implanterad psykisk sjukdom.  Liksom många psykiska störningar är verkligheten ställd åt sidan för något annat, som vanföreställningar, paranoia, aggressivitet och till och med våld.
Vi har under de senaste åren läst hur uppvärmnings-fanatiker vill åtala vad de kallar klimatförnekarna.  Dessa uppvärmningsfanatiker talar heller aldrig om solen.  De är också oförmögna att forska om det som utmanar deras tro."


3 Kommentarer:

Unknown sa...

Är det här ett skämt? Hahaha

Anonym sa...

Michael Mann vågar inte stämma Mark Steyn. Mann´s graverande falsifikat blir då offentliga.

Berit sa...


Georgia Bulldogs förlorade mot Alabama Crimson Tide och det är Trumps fel

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.