23 januari 2018

Det är inget skämt


Den här rapporten från Breitbart visar hur långt "trans-tramset” har gått

         Biologiska kvinnor, som juridiskt definierar sig som män, kommer inte rutinmässigt att skannas för bröstcancer och livmodercancer, även om de behåller dessa organ och förblir i riskzonen, säger  National Health Service.  Men biologiska män som anser sig vara kvinnor, erbjuds test för livmoderhalscancer - även om det är omöjligt för dem att drabbas av denna form av cancer.

         Riktlinjerna, som kommer att riskera liv och uppmuntrar till en fysiskt omöjlig test på obefintliga organ, har införts för att undvika “att transpersoner känner sig orättvist behandlade”

     Man väntar sig att någon person med medicinsk utbildning skulle protestera och ifrågasätta denna kedja av händelser som bara är till för att visa medkänsla med andras destruktiva förvirring.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det kan väl ändå inte vara en sann nyhet, måste vara en skröna. Sjuk, sjukare, hbtq-rörelsen./V

Berit sa...

Breitbart brukar vara pålitlig. Jag återkommer om jag hittar ngt. nytt om det.

Anonym sa...

Jag såg en komediserie från USA, där en manlig feminist tog feminismen till ny nivå. I en scen handlade det faktiskt om att just män kunde få en typisk kvinnlig undersökning, fast de inte ens hade de kvinnliga könsdelar som behövde finnas. Då började jag faktiskt förstå vidden av vanvettet, så jag tror på att det inte är en skröna!

Undrar om opererade transpersoner, eller vad de nu vill kallas, drabbas av sedvanliga manliga respektive kvinnliga åkommor. Men sådant får man väl inte undra över, då är man väl hbtq-ofob, antifeminist och allt annat./V

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.