14 januari 2018

Hans plan kanske fungerar i Europa

I vänster-blaskan Guardian avslöjar FN: s generalsekreterare António Guterres sin plan för att främja global massmigration. 

Guterres, en före detta premiärminister för Socialist Party i sitt hemland Portugal, tog över det högsta jobbet i FN den första januari. Han har tidigare fungerat som institutionens högsta kommissarie för flyktingar.

Hans artikel med titeln "Migration kan gynna världen. Så här kan FN: s plan hjälpa ", gör det dristiga påståendet att massmigration" driver ekonomisk tillväxt, minskar ojämlikhet och binder samman olika samhällen för att främja det globala förbundet för migration."Detta kommer att bli det första övergripande internationella avtalet av sitt slag", förkunnar han - men hävdade att det inte kommer att “placera några bindande skyldigheter för stater" utan snarare fungera som "en oöverträffad möjlighet för ledare att motverka de ondskefulla myterna om migranter".

Dessa försäkringar har misslyckats med att övertyga Donald Trump-administrationen i USA, och White House har avvisat det som att det ”helt enkelt inte är förenligt med USA: s suveränitet" och president Trump sammanfattar det som att “om det inte finns gränser kan alla komma in!"

Statsminister Theresa Mays regering i UK har dock inte dragit sig ur - uppenbarligen är hon inte oroad av dess konsekvenser.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.