16 januari 2018

Inga flickor i flickskolan


Uppdateringarna i Newspeak-ordboken kommer i rasande fart.  Det senaste ordet som ska förbjudas för att begränsa brottsligt tänkande är "flicka":

    Altrinchams flickskola i Manchester [England] är rädd för att användandet av “flicka” kan leda till att elever som byter sex känner sig  "missanpassade”.

Följaktligen kommer skolans personal att använda "könsneutralt språk" när man pratar med eller om barn.
Skolan kommer dock inte att ändra sitt namn till “Altrinchams skola för könsnutrala”, utan kommer att behålla sitt ursprungliga namn, “Altrincham Grammar School for Girls“

 Man kommer att göra som UNCF,  där N står för Negro och NAACP, där C är förkortning för Colored (färgad)  men de har inte ändrat sina namn trots att vi nu är förbjudna att kalla svarta för ”negroes" eller "färgade" eftersom dessa ord anses opassande av “socialingenjörerna”.

När drömmen uppnås kommer det inte att finnas några flickor.  Det kommer inte heller att finnas några pojkar. Utopia kommer att vara befolkad av androgyna missanpassade vänsterextremister.

2 Kommentarer:

elina sa...

Ja, genustomtarna är galna. Jag gick i flickskola och vi var så stolta över vår skola. Men det var ju länge sedan innan allt blev så orättvist och problematiskt.

robban sa...

så länge genus och vänstertomtar får betalt för att var emot "normer" så kommer dårskapen att fortgå. politikerna oavsett färg håller i pengarna och är ansvariga för utvecklingen. stryp flödet av pengar och problemet löser sig själv på en eftermiddag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.