26 januari 2018

John Kerry är en orm


John Kerry började sin politiska karriär med att vara illojal mot USA.
1971 vittnade han mot amerikanska soldater inför Senatens utrikeskommitté.och hittade på bloddrypande händelser i Vietnam vilket gav honom en Purple Heart-medalj som han baserade sin politiska karriär  på. Samma år bröt han mot The Logan Act genom att träffa nordvietnamesiska kommunister i Paris. Nu är han i farten igen:

Kerry hade ett möte  i London med en bundsförvant till PA President Mahmoud Abbas, vid namn Hussein Agha, för ett långt samtal om olika ämnen. ... Under mötet, (enligt rapporten), bad Kerry Agha att förmedla ett budskap till Abbas och be honom att “stå på sig och vara stark."
Berätta för honom, sade han till Agha, "att han måste vara stark i  anden och dra ut på tiden, att han inte ger efter för presidenten [Donald] Trumps krav. "

Det vill säga att USA kräver att palestinier slutar med terrorism-aktioner.

Enligt Kerry kommer Trump inte att vara kvar som president under särskilt lång tid.
Det rapporterades att Kerry sa att inom ett år var det en bra chans att Trump skulle vara ute ur White House. 

Som de flesta Democrats lever  Kerry i en fantasivärld, avskild från verkligheten.

Kerry erbjöd sig att hjälpa palestinierna i ett försök att främja fredsprocessen och rekommenderade att Abbas presenterar sin egen fredsplan. ... Han lovade att använda alla sina kontakter och alla sina talanger för att få stöd för en sådan plan.

The Logan Act förbjuder obehöriga medborgare att förhandla med utländska nationer på uppdrag av USA.  Det är tydligt att den lagen inte gäller för framstående Dems.

Den här konspirationen med fienden är partipolitik på ett annat sätt:

[Kerry] bad Agha att förmedla till Abbas att denne inte attackerar USA eller Trump-förvaltningen, utan koncentrera sig på personliga attacker mot Trump själv, vilken enligt  Kerry är den som är direkt ansvarig för situationen. ... Enligt rapporten använde Kerry mycket nedsättande termer när han hänvisade till presidenten.

Varje kväll på nyheterna blir vi itutade lögnerna om hur Trump avsiktligt samarbetade med Ryssland för att påverka amerikanska politiken.
Nu har en framstående Democrat avslöjats göra exakt det med den palestinska myndigheten, som använder 10% av sin budget för att betala terrorister och stödja deras familjer.  Ska bli intressant att se om kvällsnyheterna nämner det.

Kerry överraskade sin samtalspartner genom att säga att han seriöst överväger att ställa upp i nästa presidentval år 2020.

Kerry var Secretary of State under Obama och denne anti-amerikanske orm kan nog inte bli en sämre POTUS än Obama, 
 Det säger också det mesta om den administrationen. Det är konstigt att Amerika överlevde det.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.