25 januari 2018

Mer än 1000 privatplan i Davos

Mer än 1000 privata jetplan har levererat globalist-eliten till World Economic Forum (WEF) i Davos, där deltagarna diskuterar bland annat "det stora hotet" av klimatförändringar.
En undersökning utförd av uthyrningsföretaget, fann att i genomsnitt 218 privata jetplan, jämfört med normalt 65 per dag, använder flygfältet under det veckolånga mötet .Toppmötet öppnades med ett tal av Narendra Modi, där han identifierade klimatförändringen som det största  hotet mot civilisationen och krävde mer överföring av välstånd från rika länder för att hjälpa fattigare länder att “införa lämplig teknologi" för att minska klimatutsläppen.

Motstånd mot globalism är ett annat stort hot, som den indiska premiärministern varnade för, och han hänvisade till en undersökning som publicerades inför sammankomsten och som visade att företagsledare i Västeuropa ser populism som det största hotet mot sina vinster.

Ordförande för WEF Global Agenda Council om Migration,  Dr Khalid Koser MBE, hävdade att migranter från tredje världen har “verkligen hjälpt" ekonomin i Europa och att deras närvaro hjälper till att förhindra våldsam  extremism.

Koser klagade över att alltför mycket uppmärksamhet fokuseras på "nationell säkerhet, terrorism, extremism och brottslighet" vad gäller invandringen och hävdade att debatten bör ändras för att prioritera "mänskliga säkerhetsproblem", inklusive dödsfall för de människor som försöker migrera olagligt, och naturligtvis också rasism.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hyckleriet är tydligen nästan "globalt".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.