02 januari 2018

Naturligtvis i Kalifornien

Om du är en illegal invandrare, en brottsling eller bara vill bli hög - gå västerut !

Kalifornien blev officiellt en "fristat" den 1 januari genom en proposition som Guvernör Moonbeam Brown gjorde till i lag i oktober.  I själva verket undantar lagen Kaliforniens ca. 2,3 miljoner icke-dokumenterade invandrare från federala invandringslagar.

Inte överraskande var skämtare och motståndare till den nya lagen redo att göra sig lustiga över Moonbeam och  Golden States regering genom att sätta upp skyltar vid gränserna till Nevada och Arizona, där man kunde läsa följande:


Skyltarna liknar de som sattes upp  på Pacific Coast Highway i Malibu förra året när de deklarerade att de var en “Fristad”

En skylt hade också texten:
"Official Sanctuary City ‘Cheap Nannies and Gardeners Make Malibu Great!’ (Boyle Heights Not So Much).”

Kaliforniens politiker räcker lång näsa åt federala lagar för att skydda olagliga.
Nästa steg är att ge rösträtt till dömda brottslingar (en ny grupp democrat-väljare ) Om du hatar dig själv för att du är vit eller är medlem i ett våldsamt mexikanskt gäng:” Go West Young Man”.
Gör oss en tjänst, Go West ....

4 Kommentarer:

Argus sa...

Det är kanske dags för övriga delstater att upprätta gränskontroller mot Kalifornien? Samt låta passagerare på flyglinjer till och från Kalifornien använda utrikesterminalerna? Kalifornien liksom Katalonien är i allra högsta grad beroende av övriga delstater och regioner men drivs av övermod och är för korkade för att inse det.

Anonym sa...


För de som tror att skyltarna är photoshopped här är en länk

https://twitter.com/marklar1969/status/948296625851682816/video/1

Anonym sa...

San Francisco var för mig mina drömmars stad 1959-61.
Nu vågar jag mig inte dit.

Berit sa...

Klok inställning. Behåll dina drömmar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.