27 januari 2018

“Nioårig” pedofil

Kan Kan man döma en 9-årig pedofili?

Det här är en allvarlig juridisk fråga, för det handlar om en man som flera gånger har sexuellt överfallit två 6-åringar och en 8-årig i Chicago:

    Den 38-årige Joseph Roman är åtalad för upprepade kriminella sexuella övergrepp. De många attackerna började 2015 och har fortsatte fram till tidigare denna månad.

Media använder gladeligen kvinnliga pronomen för män som påstår att de är kvinnor, som tex. Bruce Jenner och Bradley Manning, men insisterar på att Joseph Roman är 38 år gammal. 
Han säger att han är "en 9-åring instängd i en vuxen kropp."
Därför är det politiskt inkorrekt att inte låtsas att han är 9 år snarare än 38.

Eftersom man kan få sitt kön ändrat på födelsebevis, borde man också kunna få sin ålder ändrad också.  Roman  måste väl ändra sitt födelsedatum varje år, för att han kommer förmodligen att förbli  9 år hela sitt liv, precis som Paul Wolscht alltid kommer att vara en 6-årig flicka.  En sak bra med det är att de vara kvar på föräldrarnas sjukvårdsförsäkring hela sina liv.

   "Trans-ålder” -mannen blev dömd för ett klass X-brott (kan jämföras med mord!) och togs i förvaring på måndagen,  då han gjorde en video där han erkänner sina brott.

Class X betyder också att han blir inlåst i 30 till 60 år och aldrig kan friges med övervakning - ett väldigt hård straff för en pojke i hans ålder. Kanske  ACLU kan komma till hans räddning.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.