20 januari 2018

Nu stängs butiken en stund


Vid midnatt började Schumers nedstängning av regeringen.  Senaten vägrade att godkänna en resolution för att fortsätta finansiering av regeringen under helgen och de kommande veckorna och månaderna. Till största delen beror det på Democrats önskan att se de så kallade Dreamers, (illegala invandrares barn), behandlas som en del av utgifterna.

Det är den första regerings-avstängningen sedan oktober 2013 och den 19: e sedan det gjordes möjligt 1976 att man kan stoppa regeringens arbete över budgetfrågor. 

Democrats försöker få oss att tro att detta är något nytt och unikt och skyller på Republicans eftersom de har majoritet i “alla husen” men under Jimmy Carters tid som president, förekom fem avstängningar medan Democrats också hade majoritet överallt. 

Majoritetsledare Mitch McConnell sade att: ”Detta var 100% oundvikligt.  Det är bara en orsak till att regeringen stänger och det är därför att de drog in den olaglig invandringen i denna debatt”.

Minoritetsledaren Chuck Schumer skylde naturligtvis på Trump men han “glömde” att påpeka att Republicans bara kontrollerar 51 platser i Senate och det behövs 60 röster för att genomföra utgiftsförslaget.
Förslaget att finansiera regeringen till den 16 februari misslyckades, och McConnell föreslog en ny åtgärd, som Senate ska rösta om senare och som föreslår att regeringen hålls igång till den 8 februari när presidenten håller sitt State of the Union- tal.

Strax innan stängningen trädde i kraft, skickade White House Press sekreterare Sarah Sanders ett meddelande på Twitter där hon kallar de som röstade mot att finansiera regeringen för ”obstruktiva förlorare".

Vi har en statsskuld på 20.24 trillioner dollar. Det är den största kända skuld någonsin i hela universum.
Våra "ledare" har inte visat något intresse av att spendera mindre.
En amerikansk medborgares andel är över $ 60.000.
Om vi inte inkluderar pensionärer, de sjuka och skattefuskarna är vår andel förmodligen 3 gånger så stor.

När Democrats tvingar fram en regeringsstängning för att öka antalet väljare i framtiden hör vi gnäll och klagomål om alla de stackars regeringsanställda som lider därför att de inte får sina lönecheckar. 
Men när den här - av Dems. skapade krisen är över - kommer var och en av de anställda att få alla de lönecheckar de missade ..... så som de alltid har fått.  Tro inte på Vänsterns media-lögner.

Ingenting är som en “betald semester för icke-väsentliga arbetare”.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Skall man inte gratulera Mr.Schumer när han hjälper President Trump att dränera träsket i Washington även om det varit mer tilltalande att han hade börjat i den andra ändan och inte med en misshandlad stackars "parkvakt"?

Anonym sa...

Detta är utpressning på hög, eller kanske superlåg, nivå. Men ha förtroende för Trumps nästa drag... Kommer att bli intressant... Stay tuned...

Mvh
Kurtan

Argus sa...

De måste både vara döva och blinda. Inte ens den mest extreme demokrat-väljaren kommer att acceptera att de skjuter ned regeringen över icke-amerikaner.

Däremot så tycker jag att de ska använda Trumps invandringspolitik. De som är till gagn eller snart kommer att vara till gagn för det amerikanska samhället borde få en chans, en prövotid, att bevisa det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.