24 januari 2018

Simsalabim


E-postmeddelanden har dykt upp mellan två  FBI-anställda,  Peter Strzok och Lisa Page, som också hade ett förhållande.  Meddelandena antyder att det existerar ett “Secret Society”  inom FBI. Samtidigt avslöjas det att 5 månaders textmeddelanden mellan de två har "försvunnit". Tänk så lämpligt!

Vi ska alltså tro att fem månaders textmeddelanden mellan två konspirerande äktenskapsbrytare och anti-Trump agenter har försvunnit på grund av tekniska fel?

Mycket mer sannolikt är att FBI manipulerande och förstörde bevis för att allmänheten inte ska få veta vad de verkligen gör.
I det här fallet verkar det som om FBI-agenter samarbetade med andra i den amerikanska underrättelsetjänsten för att:
1).  hindra Donald Trump från att bli vald till president och sedan,
 2).  när det inte fungerade, undergräva honom med grundlösa anklagelser om utländsk konspiration i hopp om att han skulle åtalas och tvingas lämna sin post.
Historien fortsätter att uppdagas och det verkar som “Russiagate”- konspirationen i stället är en "FBI-gate”.

Strzok, som övervakade Trump-utredningen från början av juli 2016, avlägsnades från Muellers specialutredning förra sommaren, efter att Justice Department Inspector General blev upplyst om Strzoks  anti-Trump-texter.

Konservativa för väsen om de försvunna bevisen, men denna typ av taktik har länge varit rutin för FBI. Den verkställande FBI-chefen Patrick Gray tvingades avgå 1973, efter att det avslöjades att han hade bränt komprometterande bevis från Nixons White House strax efter Watergate-inbrottet.
Gray hävdade att han avgick för att bevara FBI: s rykte och integritet - men det har inte fungerat så bra.

   FBI har en lång historia om att “tappa bort” bevis som skulle skamfila deras helgongloria. Och för de mesta har domare och Congress låt FBI sopa sin smuts under mattan.

I Ruby Ridge-fallet 1992,  när en FBI-sniper sköt en Idaho-mamma med ett litet barn, hamnade chefen för FBI: s våldsbrotts-utredning i fängelse för att han förstört bevis.
När en senatskommitté tre år senare höll förhör om händelserna tog fyra FBI-agenter “ the Fifth Amendment” ( rätten att vara tyst för att inte rikta misstankar mot sig själv)  i stället för att avslöja sanningen om sitt agerande i Ruby Ridge-fallet.

 En efterföljande rapport bekräftade att de fem på varandra följande FBI-rapporterna om interna utredningar av episoden "är olika, motsägelsefulla, felaktiga och partiska."
 “De visar en motvilja från FBI: s sida att ta incidenterna i Ruby Ridge på allvar." Sen. Herbert Kohl (D-Wis.)


1 Kommentarer:

Berit sa...

Fox News’ Sean Hannity sade i går att the Justice Department har börjat “hitta igen”en del av den försvunna e-posten mellan Peter Strzok och Lisa Page.

http://www.foxnews.com/politics/2018/01/24/hannity-doj-has-started-recovering-missing-fbi-texts-doj-sources-say.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.