10 januari 2018

Som man bäddar….


Baltimore har fått dåligt rykte under senare år så här är lite reklam å stadens vägnar.  Kanske det kan sätta fart på turismen och den lokala ekonomin:För inte alls så länge sedan var Baltimore befolkat av vanliga amerikaner, precis som Detroit.

Den fundamentala omvandlingen kommer inte att begränsas till dessa två städer.  Målet är att få så många människor som möjligt beroende av regeringens “gåvor” och att importera miljontals människor från tredje världen för att göra hela landet till ett Baltimore.

Black Life Matter-aktivister har under flera år begärt att stadens politiker drar tillbaka polisen från svarta stadsdelar - ett drag som har lett till ett rekordhögt antal mord. 
Efter upploppen minskade man polisens närvaro i de svarta stadsdelarna, precis så som Black Lives Matter-ledarna och invånarna krävde.  Aktivister krävde också att polisen skulle förbjudas att komma in i vissa grannskap och byggnader, som de betecknade som "säkra zoner” från polisen.(jämför med Sveriges "säkra zoner")

Brottsligheten i stadens värsta områden har ökat katastrofalt och nu skyller de svarta invånarna på bristen på poliser i dess stadsdelar.

  Någon som är väldigt modig borde berätta för dem vilka det är som som rår för att brottsligheten ökat - och att det inte är polisen.


Här är en tidigare posting, “Sanningen om Baltimore”

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Har obamagänget blivit desperat? Illa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.