26 januari 2018

Soros hotar: “Trump kommer att försvinna före 2020”


Miljardären George Soros, som befinner sig långt ut på den politiska vänsterkanten och som är den ekonomiska ryggraden i Democratic Party,  attackerade president Donald Trump vid World Economic Forum i Davos.

Soros, som spenderade miljoner i stöd för den misslyckade presidentkandidaten Hillary Clinton, hävdade att Trump leder världen in i ett kärnvapenkrig och att han försöker upprätta en diktatur i USA.

"Förenta staterna är verkligen på väg mot kärnvapenkrig genom att vägra att acceptera att Nordkorea har blivit en kärnkraft," sa Soros. "Detta skapar ett starkt incitament för Nordkorea att utveckla sin nukleära kapacitet så snart som möjligt, vilket i sin tur kan föranleda USA att använda sin kärnvapenkapacitet i förebyggande syfte  för att starta ett kärnvapenkrig för att förhindra ett kärnvapenkrig -  självklart en motsägelsefull strategi. "

Soros hävdade, utan bevis, att Trump försöker skapa ett "mafia-tillstånd" i USA, men att han inte kan "eftersom konstitutionen och institutionerna och ett aktivt samhälle inte tillåter det".

Han sa också att han använder sin Open Society Foundation - en radikal vänsterorganisation  som han donerade 18 miljarder dollar till - för att "skydda de demokratiska framgångarna från det förflutna."

Daily Wire

2 Kommentarer:

Anonym sa...

En bild säger mer än tusen ord. Soros ser väldigt frisk och långlivad ut på fotografiet.
Han måste kunna få hjälp?

Berit sa...

“Facebook och Google har blivit "hinder för innovation" och är ett "hot" mot samhället, vars dagar är räknade” sade George Soros vid World Economic Forum i Davos på torsdagen.

https://www.theguardian.com/business/george-soros

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.