04 januari 2018

The Deep State, plan C

av Mac Slavo:

Donald Trumps rådgivare och förtrogne Roger Stone varnar återigen för The Deep State.
Den här gången säger han att deras "plan C" är att helt sonika att mörda presidenten, eftersom planerna A och B inte fungerar.

Med förtroendet för de vanliga media på bottennivå,  är den globala eliten på väg att förlora sitt grepp om mänsklighetens strupe.  Men Roger Stone säger med eftertryck att de planerar inte att ge upp under tystnad.

 Enligt New American är Deep State's "Plan A" den imploderande "utredningen" om påstådd "rysk samverkan" av Special Counsel Robert Mueller.
Om och när det misslyckas, vilket Stone säger sannolikt snart kommer att ske,  kommer etableringen att inrikta sig på  "Plan B."
I grund och botten innebär Plan B att man försöker få en majoritet av Trumps kabinett att förklara honom oförmögen att sköta jobbet.  Detta skulle göra det möjligt att avskeda Trump enligt den amerikanska konstitutionens 25: e ändringsförslag.
Den planen kommer troligtvis också att misslyckas, enligt Stone. Sist men inte minst, varnade Stone för "Plan C", vilket går ut på att döda presidenten.

Hela artikeln här!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.