06 januari 2018

Trump driver med “Sloppy Steve Bannon”

Under valkampanjen 2016 gjorde Donald Trump sig lustig över sina konkurrenter och gav dem öknamn som Low Energy Jeb, Little Marco och Lögnaren Ted.
Hans “smeknamn” för Hillary var - Crooked Hillary - och det verkar ha fastnat för alltid.

Trump kallar Nordkoreas ledare Little Rocket Man, när denne hotar att förinta USA med kärnvapen.
Den här veckan kallade Trump sin senaste  fiende: "Sloppy  Steve" Bannon. (töntige, slarvige )

Trump angrep sin tidigare chefstrateg Bannon över dennes kommentarer från utdrag i den nya boken "Fire and Fury: Inside the Trump White House" av Michael Wolff, som medgav på "Today" showen i fredags att han var villig att säga vad som helst för att få tillgång till White House, enligt The Washington Post.


Utifrån sina 7 månader som strateg i White House attackerar Bannon president Trump, hans dotter och svärsonen och andra och kallar dem malplacerade dårar som fumlar sig fram.

Bannon sade också, om ett påstått möte mellan Donald Trump Jr. och andra kampanjarbetare och en grupp ryssar inför 2016-valet, att det var "föräderi” och “opatriotiskt" och förutspådde att: “De kommer att knäcka Don Junior som ett ägg i nationell TV.”

Bannon, som är chef för Breitbart News, kritiserade också Trumps avskedande av den förre FBI-direktören James Comey och antyder att specialutredaren Robert Mueller siktar på att bli av med  Trump Jr. och Jared Kushner, Ivanka Trumps man.

1 Kommentarer:

Kattsand sa...

Han kankse lagrar sina filer på en "Sloppy disk" :)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.