22 januari 2018

Vad försöker man dölja?

Amerikaner har fortfarande ingen aning om vad som hände i Las Vegas i oktober. Och en lagstiftare antyder att regeringen försöker skyla över en stor terroristattack.

Under en intervju i Tucker Carlsons show på Fox, sade Rep. Scott Perry (R-Pa.) att han sett trovärdiga bevis för att ISIS var involverad i den förödande skjutningen i Las Vegas.Perry sade att ISIS-terrorister infiltrerade USA via den södra gränsen innan attacken som skylldes på den ensamme Stephen Paddock.

"Nyligen har jag blivit medveten om vad jag tror är trovärdiga bevis, trovärdig information om potentiell terrorinfiltrering vid den södra gränsen."

Han tillade att man tidigare fått varningar om en kommande ISIS attack i Las Vegas, vilket gör en koppling till terrorism  ännu mer sannolikt.
Perry vill att alla organisationer i landet som arbetar för att förhindra terroristattacker ska engageras i utredningen.

"Om ISIS varnar för en attack och en attack inträffar och ISIS sedan hävdar att de är ansvariga,  verkar det för mig som att dessa organisationer borde ta del av undersökningen för att åtminstone tydligt klargöra att det inte var så."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.