31 januari 2018

Vänstern går upp i limningen

När Trump skakade hand efter sitt SOTU-tal sade Jeff Duncan till Trump: ”Låt oss offentliggöra rapporten”, med hänvisning till House Intelligence Committee FISA-memo.
Democrat Party = amerikanska Vänstern, har gripits av panik över vad man kallar Nunes memo.
Det är egentligen inte ett memo utan en fyra sidors rapport. Det är en sammanfattning av vad House Intelligence Committee kom fram till i sin undersökning om att Trump skulle ha samarbetar med Ryssland.
Trey Gowdy, har i många TV-framträdanden förklarat för oss vad som finns i anteckningarna.  Vi har också fått veta att det finns ytterligare saker om Rod Rosenstein i detta memo.

Republicans i House Intelligence Committee har tröttnat på att vänta eftersom det inte har framkommit några bevis för de ursprungliga påståendena.  Det har gått över ett år.
Det finns inget tecken på att specialutredningen lägger av, så Republicans säger: “Låt oss få förklarat varför de inte har hittat någonting", och de kommer att lägga fram bevis för hur allt detta är påhittat.
Det är avsikten och det är därför som Democrats gripits av panik.

Folk som bara får sin information från vänster-media (CNN, New York Times ) har inte hört talas om Fusion GPS eller att Hillary betalade för att man skulle “hitta” skandaler om Trump.


Rod Rosenstein är en “deputy attorney general” och han utsåg Mueller. Han gav inte Mueller några gränser när han tillsatte honom enligt de förordningar som finns för en specialutredare.  Reglerna för ett FISA-tillstånd är att det måste finnas ett brott som ska undersökas, annars kan man inte utse en specialutredare.

I det här fallet finns det inget brott. Muellers uppgift var inte att hitta bevis på ett brott och sedan undersöka hur det hände. Det var en omfattande undersökning utan begränsning och Rosenstein krävde inte ens att Mueller skulle checka in med honom och rapportera.  Det förekom ingen översyn alls.

Det troliga är att FISA-rapporten innehåller mycket mer än motiveringen för att få tillåtelse att rota i Trumps affärer.  FBI,  Comey,  Rosenstein, eller vem det nu var som ansökte om detta FISA-tillstånd  för att övervaka Trump, kastade förmodligen in mycket som kan ifrågasättas bara för att få domaren att bevilja undersökningen.

Democrats har en grandios plan om hur de ska ta tillbaka makten i båda husen för att sedan kunna åtala och döma Trump. 
När detta memo släpps kommer det att sätta käppar i hjulen för dem - “big time”.

Victor Davis Hanson har en bra artikel, “The American Greatness", som nästan är en kronologisk sammanställning av allt som Washington-politiken, den härskande klassen - inklusive media - har bombarderat Donald Trump med för att försöka störta honom.


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den Berit. Vi lär inte få läsa den i Sverige.

Unknown sa...

USA er ved at ligne det tidligere Sovjetunionen, når det drejer sig om at stille psykiatriske diagnoser på politiske modstandere.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.