08 februari 2018

Adam Schiff går i fällan


De som rotar efter bevis på samverkan med ryssarna och Trump bör nog ge upp nu.   Om det fanns något där, skulle vi veta det vid det här laget.  Democrats är de som är angelägna att konspirera

 Triangeln som bildades av Hillary-kampanjen,  Steele-rapporten och Obamas politiserade FBI är ett exempel.  Hillary gav Ryssland tillgång till uran och fick donationer till Clinton Foundation, vilket är en annan konspiration.
Democrat  Adam Schiff, på toppen av he House Intelligence Committee,  trodde att de ryska upptågsmakarna som han samtalade med i videon nedan var från Ukraina.

I inspelningen kan man höra Adam Schiff  diskutera utskottets Rysslands-utredning och de alltmer bisarra påståendena om Trump,  med en man som hävdade att han är Andriy Parubiy, ordförande i det ukrainska parlamentet.

     Samtalet, som gjordes för ett år sedan, var faktiskt från två ryska komiker,  "Vovan" och "Lexus”, som har blivit ökända för sina skämtsamma samtal till högt uppsatta amerikanska tjänstemän och kändisar ...
   Schiff tyckts göra anteckningar under konversationen och frågade flera gånger om stavning av namn och dokumentation som han kunde skicka till FBI.
Ett email till skämtarna från Schiffs kontor  beskrev den 8 minuter långa  konversationen som "produktiv". En annan uttryckte intresse av att “få mer material".

     Under samtalet säger skämtarna att Trum hade en träff med en rysk super-modell med namnet Olga Buzova efter en Miss Universum-festival 2013, vilket ledde till att Vladimir Putin fick nakenbilder av presidenten. ...

     Buzova har komprometterande material om Trump från sitt korta förhållande ", sade  en av upptågsmakarna. Schiff.

     "Och vad är det?” frågade Schiff.

     "Jo, det fanns nakenbilder på Trump", sade han som ringde.1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hey! I know this is kind of off-topic however I
had to ask. Does building a well-established blog such as yours require a massive amount work?
I am completely new to writing a blog but I do write in my diary every day.
I'd like to start a blog so I will bbe ble to share
my experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of ideeas or tips foor new aspiring bloggers.
Thankyou!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.