14 februari 2018

De hatar Alla Hjärtans Dag


Idag, den 14 februari är den dag då vi visar vår kärlek till varandra. Om man vill studera hur par firar denna dag på ett positivt och kärleksfullt sätt, är muslimska världen och den radikala Vänstern absolut fel plats.
Det är faktiskt ganska svårt att överträffa islamister och Vänstern när det gäller hat av Alla Hjärtans Dag. men det är genom hat som de två världarna hittar sin gemensamma nämnare.

Varje år får den muslimska världen raseriutbrott inför denna dag och dess ledare gör allt som står i deras makt för att kväva festligheter och firande av privat romantik. Imamer runt om i världen är upprörda varje år - och firandet av dagen är bokstavligen förbjudet i islamiska stater.

I år har den islamiska republiken Pakistan, förbjudit Alla Hjärtans Dag för att det främjar "omoral, nakenhet och oanständighet".  Pakistansk tv- och radiostationer är förbjudna att nämna händelsen - på grund av ett domstolsbeslut som Islamabad High Court utfärdade förra året. Ingen i samhället, från en officiell nivå till någon offentlig plats, kan ens ange att de kanske firar, än mindre tänker på att göra det.

Pakistan ser Alla Hjärtans Dag som en "förolämpning" mot islam. Tidigare saboterades “Alla Hjärtans-aktiviteter”  i landet av Jamaat-e-Islami, Pakistans största religiösa parti, men de senaste åren har staten och domstolarna involverat sig.
Partimedlemmar från Jamat-e-Islami drog ut på gatorna för att fördöma dagen, 2013, och de lokala ledarna förklarade att organisationen inte skulle "tillåta" firande och varnade för att om inte polisen hindrade sådana funktioner, skulle Jamat- e-Islami skulle stoppa dem "på sitt eget vis”. Man kallar “Valentin” en skamlig dag.

Som vanligt förbjuder flera städer i muslimska majoriteten Indonesien att man firar dagen och samma sak gäller i det islam-dominerade Malaysia.

Alla Hjärtans Dag är också förbjudet i Iran och Saudiarabien. Under den islamiska regimen i Iran är det förbjudet att sälja eller marknadsföra någonting som är relaterat till dagen, inklusive utbyte av gåvor, blommor och kort.  Irans "moral"-polis varnar konsekvent återförsäljare och kräver att de tar bort alla dekorationer med hjärtan och blommor och bilder av par som omfamnar varandra.

Alla hjärtans dag är en "skamlig dag" för den muslimska världen och för Vänstern, eftersom privat kärlek anses hota det högsta värdet: Behovet av en totalitär ordning som fullständigt styr alla medborgare - genom odelad uppmärksamhet, trohet och vördnad.

Kärlek tjänar som det mest dödliga hotet mot tyrannerna som vill bygga Sharia och en klasslös utopi på jorden och krossa allt som är mänskligt.

Happy Valentine’s Day till er alla!

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Thank you!!!

elina sa...

Tack! Hoppas du har en bra dag!

Här uppmanar någon relationsexpert att älska sig själv idag för det är det viktigaste.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.