01 februari 2018

Democrats har stora problem

Om man lyssnar på Democrats finns det mycket som de inte tyckte om i presidentens SOTU-tal,  men vad som borde vara mest upprörande för dem är resultaten från opinionsundersökningen efteråt.


President Trumps 75 procent “godkännande”  är verkligen dåliga nyheter för Dems. - men vänta,  det finns fler allvarliga problem.

Enligt undersökningen gillar 43 procent av Dems. presidentens tal.  I bästa fall fick Trump bara 30 procent av Dem-rösterna för ett år sedan,  så att han nu får ytterligare 13 procent är enormt.  
Dessutom visar undersökningen att  72 procent av Oberoende gillade talet, vilket är en stor ökning från förra året.
Lägg till den här nya undersökningen som visar att dubbelt så många svarta stödjer Trump nu jämfört med  valdagen, och vi ser problemet för demokraterna.

Vi får inte glömma Republicans och vad siffrorna säger om dem. .

Med 97 procent av Republicans som tycker om talet, betyder det att Trump utan tvekan har stöd på hemmaplan. Trots kampanjer som  “Anti-Trump och Never Trump” framgår det att Trump har ett överväldigande stöd från vad Media försöker framställa som ett splittrat parti.  Democrats skulle ge mycket för en sådan enhet.

President Trump höll den kurs han tidigare lagt ut, medan Dems. bar sig åt som barnungar:Om de vill fortsätta att existera har de inget annat val nu än att stämma ner tonen och tillmötesgå presidenten.
Jag tror att de innerst inne är glada att Obama är borta och att de kan firar att vi har en riktig president,  men de kan inte visa sin glädje.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.