16 februari 2018

Elefanten i porslinsbutiken


Det är klart som korvspad att när en skolskjutning inträffar, kommer propagandamedia och politiker  omedelbart att skylla på vapnet och NRA. (National Rifle Association)
Deras ältande kommer att upprepas av papegojorna på Vänsterkanten.  Men det finns en gemensam nämnare som media och politiker aldrig berör: psykotropa droger.

Om det nämns alls, är skyttens droganvändning bara en fotnot i medierapporterna.

Den senaste mördaren är inget undantag. Om man letar noga bland medierapporter framgår det att han förmodligen är autistisk, att han hade känslomässiga problem och psykiska svårigheter, att han led av depression och att han medicinerar för det. Man säger också att han brukade dunka huvudet mot en vägg om han inte ville gå till skolan. Låter helt klokt, eller hur?

Han gjorde hotande inlägg på olika webbplatser och lade ut bilder på sig själv där han poserar med sina vapen. Han hade blivit avstängd från skolan för våld. Hans klasskamrater misstänkte att han en dag skulle genomföra sina hot.

De vanligaste medicinerna som ordineras för att hantera symptom på autism har biverkningar som oro,  förvirring, depression, mani, irritabilitet, aggression, ilska, onormala tankar, psykotiska störningar och schizofreni.

Aurora-skytten, Columbine-mördarna, Charleston-kyrkans skytt och Garland-kyrkans skytt tog alla psykotropa droger.

Tidningen PLoS One har en lista här, baserad på FDA:s biverknings-rapportering,  över de droger som oftast är kopplade till våld.

Food and Drug Administration (FDA), som godkänner dessa droger, erkänner att fler än 100 000 dödsfall inträffar varje år på grund av biverkningar från dessa droger.  Biverkningar är den fjärde ledande dödsorsaken - före lungsjukdomar, diabetes, aids, lunginflammation, olyckor och bilolyckor.

Ändå hävdar Media-pratarna , trendsättarna och deras papegojor att politiker inte kommer att göra något åt vapenlagarna pga. NRA och deras plånböcker.  Men Big Pharma använder mycket mer pengar för att att köpa politiker och reklam i de vanliga media än vad NRA gör.

Så om Vänstern vill skylla på någon annan än mördaren, kanske de borde fokusera sin uppmärksamhet på Big Pharma, deras vaccin-påtryckningar (som misstänks skapa autism och andra psykiska problem), droger som påverkar humöret och de läkare som ordinerar dem.

Låt mig också påminna om att 327 miljoner amerikaner inte sköt någon i onsdags,  men pistol-hatarna vill ändå ta ifrån oss våra vapen.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.