11 februari 2018

Game Over

Chris Stewart , medlem av House Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI) dök upp på domare Jeanine Pirros show på Fox News och sade att han inte ville “skapa nyheter" eller “avslöja någonting” men det som man kunde läsa mellan raderna var lika diskret som en tegelsten genom ett fönster.

Lyssna noga från 2:30, när domare Jeanine träffar huvudet på spiken och Chris Stewart säger att inte vill skapa nyheter och är osäker på vad han kan säga om detta ...

 E.W. "Bill" Priestap var ett viktigt namn i hela 2016/2017 "Russian Conspiracy Operation", och att det varit fullständigt tyst om honom nu gör att man undrar….
E.W. "Bill" Priestap är chef för FBI Counterintelligence operationen. Han var FBI Agent Peter Strozks direkta chef. Om någon i Congress verkligen ville veta om FBI betalade för Christopher Steele-dokumentet, är Bill Priestap den person som vet allt om det.

Lyssna till Domare Pirros intervju med Chris Stewart:


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.