04 februari 2018

Hårdare tag

I ett tal inför hundratals polismän kritiserade Thomas Homan -  biträdande chef för ICE  (U.S. Immigration and Customs Enforcement ) -  de politiker som möjliggör olaglig invandring och underströk att han “aldrig kommer att backa” när det gäller att skydda gränsen.

Han pekade speciellt ut de platser som kallar sig “Fristäder” i den pågående kongressdialogen över så kallade "Dreamers".Det är skamligt om vi får DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals ) — det åtgärdsprogram  som  Obama-administrationen försökte genomföra. Man kan inte införa DACA och belöna personer som olagligt tog med sig barn in i landet och inte ta itu med de bakomliggande orsakerna till DACA."

Homan, sade att han " stöder muren till 100 procent“, och tillade att han är " trött på förtalet av män och kvinnor i ICE och gränspatrullerna”.

"Om du bryter mot landets lagar, om du kommer hit på olagligt sätt - vilket är ett brott - kommer det inte längre att vara OK,"

77 företag i norra Kalifornien granskades förra vecka och måste uppvisa dokumentation om att de följer invandringslagarna.
ICE säger att de "skyddar jobb för amerikanska medborgare" och andra lagligt anställda personer.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Trump avskaffar lagen och begreppet "Anchor Babies"!

Anonym sa...

It's awesome to go to see this web site and reading the
views of all mates on the topic of this article,
while I am also zealous of getting knowledge.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.